MDA III czy warto?

• 2 Odpowiedzi
  • 1040 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MDA III czy warto?
« dnia: Marzec 23, 2005, 12:34:39 »
Witajcie mam zamiar kupić jakiegoś palmtopa z telefonem. Wszystko wskazuje po parametrach dostępnych że to będzie MDA III. Inne firmy proponują ale z mniejszym procesorem jak i pamięcią. Powstaje u mnie pytanko jak ten palmtop  odtwarza filmy jak i fotki które będą zapisane na karcie SD 1GB? Obecnie mam HP 1940 i bardzo ładnie mi je wyświetla. Używam go jako osobiste DVD do prezentacji zdjęć i filmów z sesji zdjęciowej. MDA III posiada też telefon co mi bardzo odpowiada (mniej klamotów w kieszeni). Proszę o wypowiedzi użytkowników z jakimi się jeszcze problemami borykacie z tym modelem. Jak faks działa WLAN itp.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
MDA III czy warto?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 23, 2005, 12:47:51 »
MDA III bedzie lepiej wyswietlal fotki i lepiej radzil sobie z filmami.

*

Offline hubert

• **
  • 134
  • Sprzęt: Leo/Desire Z/Droid3/S3/Xperia Z/Z1/Z1 Compact
MDA III czy warto?
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 23, 2005, 13:02:12 »
Faktycznie MDA III dobrze wyswietla fotki i odtwarza filmy, nie widze zadnej roznicy na minus w porownaniu z HP hx2110.

Mialem (i jeszcze troche mam) problem z przestawieniem sie z telekonu komorkowego na MDA - jak dla mnie to zupelnie inna filozofia.
Np. z komorki moglem wyslac szybkiego SMSa z samochodu, np. stojac na swiatlach. Tutaj - zabawa z rysikiem i klikanie, a nawet wyszukiwanie z ksiazki telefonicznej - ogarnia mnie panika :)