MDA III

• 12 Odpowiedzi
  • 4463 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Dommir

• **
  • 103
MDA III
« dnia: Grudzień 30, 2004, 16:15:27 »
Czy ktoś wie kiedy Era rozpocznie sprzedaż tego sprzętu?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
MDA III
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2004, 19:02:55 »
To jeszcze nie jest on dostepny?

MDA III
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2004, 21:37:42 »
jest juz od sporego czasu w erze...
bynajmniej w Łodzi

*

Offline Dommir

• **
  • 103
MDA III
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 30, 2004, 21:46:53 »
W Warszawie dzwoniłem do obydwu salonów firmowych Ery, a także kontaktowałem się ze swoim opiekunem biznesowym i wszędzie słyszę odpowiedź, że nie ma w magazynach.

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
MDA III
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 30, 2004, 22:54:29 »
Może dlatego, że wszystkie trafiły na Allegro??? :)
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline oiko

• 24
    • www.oiko.pl
MDA III
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 03, 2005, 13:58:01 »
Ja czekałem około 1,5 tygodnia az mi sciagna do Salunu firmowego ERA w Olsztynie.
Kupiłem dwie wiec jesli jestes zainteresowany to jedna jest do sprzedania

*

Offline cnet

• 13
MDA III
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 04, 2005, 14:24:01 »
Witam wszystkich "forumowiczow" - MDA III dostepne jest s salonach Ery od ok. 15 grudnia. Faktrycznie moga wystepowac drobne problemy z dostepnoscia tego urzadzonka, poniewaz zainteresowanie jest ooogggrrrooommmnnneee - ale na zamowienie powinno sie dac sciagnac :) Jezeli bylyby jednak problemy - bardzo prosze o emaila na: mda (AT) era.pl - postaram sie pomoc.

*

Offline Dommir

• **
  • 103
MDA III
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 04, 2005, 16:45:43 »
Jakieś dwie godziny temu byłem w salonie ERY na Puławskiej. Na moje pytanie o MDA III panienka zrobiła duże oczy, zadzwoniła do magazynu i odpowiedziała mi, że niestety brak i ona osobiście takowego nie miała nawet w ręku. Ciekawe co o tym sądzić? Skłaniam się coraz bardziej do zdania Biblo.
Pytanie do Cneta co odpowiesz mi na to, że mój opiekun biznesowy przynajmniej od trzech tygodni odpowiada mi tylko - nie ma.

MDA III
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 04, 2005, 20:57:07 »
Musisz go bardziej pomeczyć. MDA jest dostępne w erze dla klientów bizneswych. Jak płacisz przyzwoite rachunki to możes cena okolo 750+VAT (25% wartości).

*

Offline circoloco

• 279
  • Sprzęt: XPERIA & P1i
MDA III
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 04, 2005, 21:36:38 »
Cytat: Dommir
Jakieś dwie godziny temu byłem w salonie ERY na Puławskiej. Na moje pytanie o MDA III panienka zrobiła duże oczy, zadzwoniła do magazynu i odpowiedziała mi, że niestety brak i ona osobiście takowego nie miała nawet w ręku. Ciekawe co o tym sądzić? Skłaniam się coraz bardziej do zdania Biblo.
Pytanie do Cneta co odpowiesz mi na to, że mój opiekun biznesowy przynajmniej od trzech tygodni odpowiada mi tylko - nie ma.

racja, nie ma jeszcze dostępnego, Tylko w cenniku . mają być w lutym.
SonyEricsson Forever

MDA III
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 07, 2005, 08:10:28 »
HEHEHE Nowości wam sie zachciało :)
Jak wejdzie na rynek MDA 5 to wtedy we wszystkich salonach będzie można kupić MDA III. Po co sie stresować lepiej poczekać ;)

*

Offline cnet

• 13
MDA III
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 07, 2005, 10:21:14 »
Witam wszystkich,
widze, ze temat sie "rozwija" :)
No i dobrze, bo to swietne urzadzonko...

Zainteresowanych zakupem MDA III prosze o kontakt - oczywiscie w przypadku, jezeli nie beda mogli zakupic w Salonach - bede starac sie pomagac. W poniedzialek/wtorek powinna trafic kolejna partia MDA III do dystrybucji - mam nadzieje, ze pozwoli to na rozwiazanie problemow z dostepnoscia...

Prosba do Dommir-a o podanie namiarow na Opiekuna Bizn - ale na Priva! A jeszcze lepiej na maila.

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
MDA III
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 07, 2005, 10:32:58 »
Cytat: cnet
Prosba do Dommir-a o podanie namiarow na Opiekuna Bizn - ale na Priva! A jeszcze lepiej na maila.

He, he, no to mamy "swojego" człowieka w Erze ;) No i bardzo dobrze, może łatwiej będzie "po znajomości" rozwiązywać ewentualne problemy! Ja też mam telefon w tej sieci... a nawet antene Ery na dachu firmy... ;)
Pozdrawiam,
biblo