MDA 3 - przyciski - przypisanie programów

• 5 Odpowiedzi
  • 866 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 22, 2005, 23:38:06 »
Mam 3 pytanka odnośnie przycików MDA 3 i będę wdzięczny za każdą pomoc.

Jak wiadomo każdemu z ośmiu przycisków można przypisać oddzielny program, ktory sie bedzie uruchamial po jego wciśnieciu, problem w tym że po przypisaniu przyciskowi 7 (button 7) jakiegoś programu po soft resecie mam tam znowu aparat (camera). Z innymi tak sie nie dzieje, tylko z tym, dlaczego??? i jak to usunać???

Drugie pytanie to tajemniczy button 9, instrukcja wspomina, że jest ich 8 a tu w Settings - Personal - Buttons patrzę i widzę numerek 9. Co on robi, w sensie co trzeba przyciśnąć żeby zadziałał program do niego przypisany??

Trzecie i ostatnie pytanie dotyczy przycisku na firmowo dołączonym zestawie słuchawkowym, to wiem, że odbiera połączenia, a czy jemu też da sie jakiś program przypisać??

Dziękuję za Waszą pomoc, pozdrawiam, ediekrusz

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 25, 2005, 23:25:15 »
To co, nikt na tych przyciskach, a szczególnie tajemniczym 9tym sie nie zna??

*

Offline diverek

• *
  • 69
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note Pro 12.2
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 29, 2005, 18:29:56 »
Cytat: ediekrusz
Jak wiadomo każdemu z ośmiu przycisków można przypisać oddzielny program, ktory sie bedzie uruchamial po jego wciśnieciu, problem w tym że po przypisaniu przyciskowi 7 (button 7) jakiegoś programu po soft resecie mam tam znowu aparat (camera). Z innymi tak sie nie dzieje, tylko z tym, dlaczego??? i jak to usunać???
Tego nie wiem

Drugie pytanie to tajemniczy button 9, instrukcja wspomina, że jest ich 8 a tu w Settings - Personal - Buttons patrzę i widzę numerek 9. Co on robi, w sensie co trzeba przyciśnąć żeby zadziałał program do niego przypisany??
Na klawiaturze jest to 2 przycisk od lewej w dolnym rzędzie

Trzecie i ostatnie pytanie dotyczy przycisku na firmowo dołączonym zestawie słuchawkowym, to wiem, że odbiera połączenia, a czy jemu też da sie jakiś program przypisać??
Można przy jego pomocy także zakończyć rozmowę ale trzeba go wtedy nieco dłużej przytrzymać. Nie sądzę jednak ażeby można nim było odpalić zdalnie jakiś program a co za tym idzie coś mu przypisać.

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 29, 2005, 18:57:52 »
Dzieki za pomoc

*

Offline diverek

• *
  • 69
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note Pro 12.2
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 29, 2005, 19:05:26 »
U mnie jest identycznie i także nie wiem jak to zmienić.

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 29, 2005, 19:25:50 »
no właśnie, ciekawe, może ktos inny rozwiązał problem magicznego przycisku 7??