« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 18, 2008, 00:46:34 »
1. Dlaczego prawidlowo zrobiony OC może obnizyc stabilnosc? Prawidlowo - bez przegrzewania.
No to OC, czy bez zwiększania temperatury, bo nie rozumiem? Każde OC zwiększa wydzielanie ciepła, do którego dane urządzenie nie zostało przygotowane.
2. Hmm z radiatorem na procku nie odwaze sie uruchomic BA na baterii(pobor pradu może być makabryczny)
A to dlaczego? Większość BA chodzi nawet na 624MHz - bateria starcza na połowę normalnego czasu. Jakby coś było nie tak, to by się zawiesił/wyłączył. Poza tym kto by radiator na ARMa kładł???
3. Niestety i na szczescie wakacji ciag dalszy i w domku będę dopiero za tydzien. Krecenie będzie musialo poczekac do wrzesnia.
Ty na prawdę chcesz to rozbierać do podkręcania? No to już nie będzie toto PDA...
4. Jaki polecacie komplet kluczy do pda(wszystkie do BA + najczesciej uzywane, w przyzwoitej cenie)?
Jakikolwiek, który ci przypasuje. Ja mam taki gówniany TOPEXa z wymiennymi końcówkami, chromowany, 6 wkładów po 2 końcówki. Potrzebujesz co najmniej 3 rózne Torxy (6, 7 i

i na pewno prezyzyjne krzyżaki i płaskie (ja mam 1,5 2,5 i 3,0)

Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500