Witam.
Używając opcji "szukaj" na forum, doszukałem się przeróżnych problemów z funkcją telefonu, miedzyinnymi znikające Radio (co u mnie tez występuje n.p po wyjęciu baterii, wystarczy zrobić reseta zwykłego i jest), oraz n.p nagła głuchota... Ja mam inny problem...
Mojego T-Mobile jak kupiłem, miałem w nim wgranego Windows Mobile 2003, tam funkcja telefonu działała jak najbardziej poprawnie. Potem go jako telefon nie używałem w ogóle. przeszedłem na Windows Mobile 6.1... Ostatnio zdecydowałem że w końcu będę go jako telefonu używać no i zaczął się dość dziwny problem...
Mianowicie, o takim problemie tutaj nie czytałem, chyba że go nie zauważyłem... Funkcja telefonu jako tak działa, smsy otrzymuje,dostaje, mogę wysyłać , mogę dzwonić ... WŁAŚNIE dzwonić... Problem jest w tym, że dzwonić mogę, lecz mam bardzo cicho w słuchawce... Tak jakbym miał na tym wykresie głośności 1 kreskę tylko, a mam oczywiście na samej górze maks (obydwie i MDA jako takie i "telefon")... Natomiast, rozmówcą z którym rozmawiam słyszy mnie dobrze, jeszcze dzisiaj to sprawdzę, ale tak mi mówiono.
Praktycznie siedząc w domu dałoby się rozmawiać, lecz na ulicy jest to niewykonalne...
Próbowałem to naprawić na różne sposoby, ostatnio nawet wgrałem najnowszy Rom (wersje 270) z Radio 1.15 i z sterami do bluetooth czy jak to tam sie zwie,wykasowałem pamięć telefonu żeby nie zostały ustawienia próbowałem różne "fixy" które były tutaj podawane i też nie tutaj , nic nie pomoga...
Już powoli zaczynam się poddawać, niewie może ktoś w jaki sposób to rozwiązać?
P0zdrawiam
P.S Oczywiście, sama głośność telefonu działa jak najbardziej poprawnie, n.p w dzwonkach , przyciszenie zaczyna się od momentu już łączenia się ...