Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
BlueAngel
Jaki GPS
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Jaki GPS
3 Odpowiedzi
517 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pol052
37
Sprzęt: HTCBlueAngel, Samsung Omnia Lite, SE neoV, HTCHD7
Jaki GPS
«
dnia:
Październik 10, 2008, 09:52:08 »
Zamierzam zakupic jakis GPS po BT. Mam juz jeden Qstarz BT Q-816 tylko jest z nim maly problem nie potrafie go odpalic na innym BT niz Broadcom od Helmiego. Zastanawia mnie PENTAGRAM PathFinder 3101 ale wyglada zupelnie tak samo a i parametry ma takie same jak ten Qstarz i nie wiem czy nie bedzie tych samych problemow. Moze zrobmy liste GPS jakie uzytkujemy z naszymi BA + ROMy jakie w nich siedza ...
markos1989
9
Odp: Jaki GPS
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 10, 2008, 10:47:26 »
WM2003 se rom 1.40.00 WWE SPV M2000 z wymienionym przez Ciebie Pentagramem pathfinderem smiga az milo, chociaz ciezko zawsze na poczatek je ze soba polaczyc ale zawsze dziwnym sposobem po 5 minutach zaczyna dzialac nie wiem jak i potem juz kazdy nastepny raz 0 problemow. A do nawigacji moze odrazu dodam Automapa 5.05 w miare dobra, aczkolwiek potrafi wkurzyc, np kiedys pojechala ze mna za granice, mimo, ze chcialem pojechac przed i to sporo
pol052
37
Sprzęt: HTCBlueAngel, Samsung Omnia Lite, SE neoV, HTCHD7
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 10, 2008, 10:56:29 »
no wlasnie ale nie probowales czy zadziala na innym wm 5 lub 6 ?? bo moj qstarz tez dziala na 2003 SE bez jakniecia...
markos1989
9
«
Odpowiedź #3 dnia:
Październik 10, 2008, 13:36:05 »
Nie probowalem wgrywac nowszej windy, podobno zamula, a 2003 mi wystarcza, moze kiedyś się pokusze, ale telefon łącze z active sync przez bluetotcha i boje się, że bez kabla coś się zchrzani.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »