Witam.
Aktualnie mam dosyć specyficzny problem,wczoraj wieczorem wgrywałem gry java do emulatora,wszystko działało bez najmniejszych problemów,odłączyłem żeby je wypróbować,nagle po pół godzinie podłączyłem mojego Blue angela i...
Od tamtej chwili po podłączeniu pokazuje NIEZNANE URZĄDZENIE.
Używałem kabla, to przy nim właśnie pokazało Nieznane urządzenie, poszedłem na inny komputer - pokazało to samo (wcześniej nawet na czysto wykrywał HTC Blue angel i prosił o sterowniki), zmieniłem baterie na standardową i włożyłem do stacji dokującej (moja jest za duża dlatego musze kabla) pokazuje to samo, zrobiłem też hardseta urządzenia myśląc że to może z tym problem - i ciągle nic.
Jedynie co zostaje to chyba gniazdo,bo wszystko możliwości inne wykorzystałem, ale tak nagle to się stało że aż wierzyć mi się nie chce , może ma ktoś jakieś inne propozycje? :/
P0zdrawiam i naprawde licze na odpowiedź!
P.S Komórka z USB się ładuje, tylko tak jakby połączyć nie mogło...
P.S 2. Sprawdzałem na komputerze innym z AC,najpierw pokazuje że "wykryto urządzenie USB", jest ono bez jakieś nazwy tylko ogólnie(a to że bo jak pisałem pamiętam że pokazywało nazwe),następnie pojawia się komunikat że urządzenie to może działać nie poprawnie,nastepnie po wyjeciu i włożeniu USB znany komunikat urządzenie nieznane...