BA i pakiet internet plus

• 7 Odpowiedzi
  • 708 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
  • Sprzęt: ZTE Blade G
BA i pakiet internet plus
« dnia: Grudzień 28, 2008, 18:28:48 »
Mam pewien problem. Wreszcie po skonfigurowaniu gprs-u mam dostęp do sieci zpoziomu palmtopa. Wsyztko fajnie. Postanowiłem wykupić sobie  wplusie pakiecik na internet (taniej mi wyjdzie pakiet 20mb za 5 zł niż ssać 20mb z kasy ;p ) Pakiet mam, gprs skonfigurowany, niestety nadal cięgnie mi z kasy (pocket ie próbowałem, ale google maps z manilli 2d też ciągną z kasy) macie jakieś psosoby na ten pakiet??
Wróciłem po latach!!! :D

*

Kordus

Odp: BA i pakiet internet plus
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 28, 2008, 18:52:52 »
tez ciagne z plusa, tyle ze 50mb;]

Gdzie w chwili obecnej przebywasz? Jesli ciagnesz neta przez cudzego bs(nie plusa) to placisz chyba za dodatkowy transfer. Mialem tak na obozie w wakacje, chol#$%^& szybko mi kasa leciala.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:01:22 »
w chwili obecnej przebywam w domu (Lublin) Przy komputerze ;p. co to BS to nie wiem ;p a jeśli chodzi o pakiet to wchodząc na pdaclub.pl straciłem trochę kb z pakietu, ale tylko trochę, a reszta nadal z kasy... :/

*

Kordus

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:05:49 »
hmm, jaki masz zasieg(ile kresek), nie masz w chacie jakiejs starej nokii(netmonitor)?
W Lublinie nie powinno byc tego typu problemow. Na poczatek zrob HR i skonfiguruj neta z caba z downloadu.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:13:49 »
zasięg mam full (4 kreski). Mam starą nokię, ale wyłączona (nie ma nawet karty) konfigurację mam z cab-a (tylko nie wiem czytego co trzeba. Wczesniej ząłożyłem topic http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=117092.0 i tutaj ktoś podał mi link do caba z którego konfigurowałem gprs...

*

Kordus

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:20:46 »
omfg, piszesz na forum, a sprawdzic strone to juz za ciezko
http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_files&Itemid=54&cid=13&fid=2591&srv=2

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:39:08 »
to było dość dawno ;p zreszta najbardziej to mi chodziło o brakujący ram ;p Pobrałem.. niby ciągnie z pakietu, ale to zalezy na jaką stronę wejdę... czy da się zrobić tak, żeby szło tylko z internetu, a nie brało np wap??

*

Kordus

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 28, 2008, 19:55:41 »
gprs a wap to duza roznica, nie dziw sie ze przy wap ciagnie kase...