Witam,
wlasnie kupilem HD, a poniewaz na razie jestem calkiem zielony prosze o pomoc/info w trzech kwestiach:
1. Przegladalem forum i numery wersji o ktorych piszecie sa zdecydowanie wyzsze od moich... czy to znaczy, ze sprzedali mi (wysylkowo) jakis zalegajacy towar? Stary? Czy wszystko ok? Oto moje wersje:
Wersja pamieci: 1.14.479.3
Data pamieci: 11/12/08
Wersja radia: 1.09.25.14
2. Czy cos powinienem Waszym zdaniem teraz zrobic? Zaktualizowac? Jezeli tak to co? No i jak, bo nie wiem jak sie zabrac do tego zeby czegos nie spieprzyc...?
3. Mam problem z polaczeniem WI-FI do mojego routera w domu. Po wlałczeniu WI-FI telefon wyszukuje sieci poprawnie, wybieram siec, otwiera sie kreator laczenia, pyta o haslo, po zakonczeniu kreatora na liście sieci jest przez jakis czas jest napisane Laczenie, a po kilku sekundach przechodzi znowu w tryb Dostepne... i tak w kółko. Inaczej mowiac brak mozliwosci polaczenia z routerem. Zadnych komunikatow bledow, nic... Dodam jeszcze, że próbowałem na dwóch routerach (u siebie i u kolegi), na dwoch rodzajach zabezpieczeń WEP oraz WPA2 - taki sam efekt.