Wygaszanie ekranu

• 7 Odpowiedzi
  • 1451 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wygaszanie ekranu
« dnia: Wrzesień 29, 2009, 19:45:21 »
Witam

Czy jest moze taka możliwosc żeby po podłączeniu ładowarki samochodowej ekran sie nie wygaszał?

pozdrawiam

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
Odp: Wygaszanie ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2009, 19:49:35 »
Jest, wystarczy to ustawić w ustawieniach podświetlenia i zasilania (w części dotyczącej zasilania zewnętrznego).
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2009, 20:00:52 »
Jest, wystarczy to ustawić w ustawieniach podświetlenia i zasilania (w części dotyczącej zasilania zewnętrznego).

Dziekuję Ci, bardzo mi pomogłeś :ok:

*

Offline siggi

• 23
    • rolicz
  • Sprzęt: HTC HD
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 11, 2009, 01:34:36 »
a mnie mój hd bardzo denerwuje a własciwie brak  wygaszania ekranu. W pracy nosze BT na uchu bo nie chce ciagle wyciagac i wkładac telefonu do kieszeni z racji tego ze nie zawsze mam czyste ręce ale kiedy odbiore jakas rozmowe a potem ja zakoncze to telefon swieci non stop az gdzies  obijając sie w kieszeni nie połaczy sie z internetem albo nie zadzwoni na zegarynke (na fakcie). Czy mozliwe jest jakies ustawienie telefonu aby ekran wygaszał sie samoczynnie?
druga sprawa to ten przycisk na gorze. Jest mały ale zarazem na tyle duzy ze odblokowuje mi sie sam w kieszeni i dzwoni gdzies po kontaktach. Istnieje jakis cab zeby odblokowywac ekran tak jak w np. w nokii? czyli guzik i jeszcze jakis inny przycisk?
pozdrawiam

*

robi6969

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 11, 2009, 09:59:37 »
Oczywiscie poszukac sie nie chce byle tyle razy na forum odnosnie wygaszania, blokowania. :evil:
Co do blokowania ekranu nie wiem jaki masz rom ale sprobuj na wlaczonym ekranie przytrzymac dluzej przycisk odrzucania/konczenia polaczen

*

Offline FoxHound

• 566
  • Sprzęt: BB 9700 + BIS, HTC HD 2, AutoMapa 6.2.0 EU
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 11, 2009, 12:42:25 »
Funkcje przycisku "czerwonej słuchawki" można zawsze zmienić w ustawieniach... w każdym romie.
Pozdrawiam
FoxHound

*

Offline siggi

• 23
    • rolicz
  • Sprzęt: HTC HD
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 18, 2009, 12:14:59 »
Dobra, klawisze mam zablokowane. Ale jak zrobic zeby po zakonczeniu rozmowy ekran sie wygasił np po 5 sek sam?
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 12:42:58 wysłana przez siggi »

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 18, 2009, 16:22:51 »
Nie wiem jak inne programy ale w PacketShield oprócz blokowania jest możliwość ustawiania jak długo ekran będzie świecił, jak ma się zachowywać przy zestawie słuchawkowym itp. Zainstaluj triala i sobie sprawdź.
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation