0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam!Bysiu, mam do Ciebie Wielka prośbę... Proszę napisz mi czy to możliwe abym wgrał sobie w swoim HD z Twoim ROMem hypnotiQ 1.7 temet z ROMu również Twojego autorstwa WM 6.5 (v4.x). Bardzo podobają mi się te pomarańczowe łuki (płomienie) na czarnym tle. Skąd mógłbym ściagnąć sobie taki temacik? Z góry serdecznie DZIĘKUJĘ za odpowiedz i pozdrawiam Mojego Wielkiego Mistrza...
Cytat: Jimmy84 w Sierpień 28, 2009, 19:47:57Witam!Bysiu, mam do Ciebie Wielka prośbę... Proszę napisz mi czy to możliwe abym wgrał sobie w swoim HD z Twoim ROMem hypnotiQ 1.7 temet z ROMu również Twojego autorstwa WM 6.5 (v4.x). Bardzo podobają mi się te pomarańczowe łuki (płomienie) na czarnym tle. Skąd mógłbym ściagnąć sobie taki temacik? Z góry serdecznie DZIĘKUJĘ za odpowiedz i pozdrawiam Mojego Wielkiego Mistrza...Mozesz wgrac sobie tylko tapetę w manili.
Cytat: Bysio w Sierpień 28, 2009, 20:28:17Cytat: Jimmy84 w Sierpień 28, 2009, 19:47:57Witam!Bysiu, mam do Ciebie Wielka prośbę... Proszę napisz mi czy to możliwe abym wgrał sobie w swoim HD z Twoim ROMem hypnotiQ 1.7 temet z ROMu również Twojego autorstwa WM 6.5 (v4.x). Bardzo podobają mi się te pomarańczowe łuki (płomienie) na czarnym tle. Skąd mógłbym ściagnąć sobie taki temacik? Z góry serdecznie DZIĘKUJĘ za odpowiedz i pozdrawiam Mojego Wielkiego Mistrza...Mozesz wgrac sobie tylko tapetę w manili.Oki, ale skąd mogę sciagnąć taką tapetkę? Poszukuje jej już od 5 dni, przebuszowałem cały internet wpisując przenajróżniejsze nazwy w google i nic. Proszę podpowiedz mi skąd moge ją ściągnąć lub podeślij linka... Dziekuję!!
...to ja też zadam pytanie kBysiu testowałem prawie wszystkie twoje ROMy, wiadomo że nie które były "szybkie a inne wolne"Postanowiłem że zostanę przy hypnoiQ 1.7Moje pytanie i prośba w ostatnich Romach np. hipnotiQ 1.8 czy eXperience V5.1 FINALE jest program Advanced Configuration ToolCzy mógłbyś np zrobić .caba z tym programem w wersji PL, szukałem, szukałem i nie znalazłem a w hypnoiQ 1.7 niestety go nie ma.Dzięki za wszystko co robiłeś i robisz, KAWAŁ DOBREJ ROBOTY.
Mam caba ale jest po angielsku, to co mi podeślesz będę mógł wrzucić też do caba ??Podmieniałem już w kilku programach i jest spoko.dareksad@o2.plDziękuje i pozdrawiam.