FoxHound,
Dokładnie się z Tobą zgadzam. To zależy jak i do czego używa się swojego PDA.
Ja czasem potrafię go rozładować w 4,5 godziny, gdy go np. użyję jako nawigacji.
Potrafię go rozładować w 1 czy 2 dni jak dopadnę jakąś wciągającą gierkę i mam sporo wolnego czasu.
Jednak robienie dłuższych tras i to takich, gdzie potrzebuję nawigacji, czy też posiadanie dużej ilości wolnego czasu trafia mi się rzadko.
Najczęściej korzystam z HD jak z telefonu. A dodatkami zabijam drobne chwile czasu, gdy chcę by szybciej upłynął (np. jazda MPK w korku, czy czekanie gdzieś na coś/kogoś).
Dlatego właśnie najczęstsze użytkowanie przeze mnie THD objawia się cyklem ładowania co 5-7 dni. I bynajmniej nie wyłączam go na noc (chociaż może zacznę)

Nikt mnie nie nazwał oszustem, choć gdyby i nawet to w końcu jego prawo. Może nie dowierzać.
Ja też jak czytam inne posty (niekoniecznie na tej stronie, czy na tym forum) mam prawo mieć własne zdanie, wierzyć w treść/informację, którą ktoś chciał przekazać, lub też poddać ją w wątpliwość.
Ze swojego THD jestem bardzo zadowolony, miałem bardzo krótko 2 inne (gotowane) ROM-y, ale powróciłem do ROM-u oficjalnego, gdyż uważam - i jest to moja subiektywna opinia - że jest on najstabilniejszy, dla mnie w zupełności wystarczający (manila 2.5 to przerost formy nad treścią).