Touch HD, menadżer kontaktów - problem

• 3 Odpowiedzi
  • 912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Touch HD, menadżer kontaktów - problem
« dnia: Czerwiec 25, 2009, 11:24:27 »
 Moim zdaniem mendżer kontaktów w Touch HD to jedno wielkie dno. Z sentymentem wspominam ten, który miałem w Kaiserze. Chcąc się ratować zainstalowałem Resco Contact Menager. Jest lepiej, ale teraz mam mendżer systemowy, menadżer SPB Shell i wspomniany Resco. Jak to uporządkować by się wzajemnie nie gryzło i obsługa była prosta? Chciałbym przede wszystkim pozbyć się menadżera systemowego ( lub go zdezaktywować). Da się, czy mącę?
Pozdrawiam, Szurpaty

*

Offline billi

• 387
  • Sprzęt: HD2
Odp: Touch HD, menadżer kontaktów - problem
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 25, 2009, 12:01:51 »
Przecież menadżer kontaktów różni się od kaisera tylko tym że ma po prawej stronie pasek z alfabetem co też można w opcjach wyłączyć i kazać mu pokazać indeks alfabetyczny, zakładki z literkami nad listą kontaktów i po tym zabiegu niczym się nie różni od tego z kaisera.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 25, 2009, 19:13:59 »
W opcjach kontaktów mam dżwięki, usługi, sieć, pasmo, PIN i strefy czasowe. Menu WIDOK oferuje mi połączenia i kontakty, wszystkie połączenia i szybkie wybieranie numerów. Pewnie źle szukam - podpowiedz. Ale też nadal pytam o mozliwość wyłączenia lub odinstalowania systemowego menadżera.
Szurpaty

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 25, 2009, 21:11:28 »
Odinstalowałem Resco Menager i ukazało się własciwe menu. Układ "kaiserowski" jest, Dzięki
Szurpaty