0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
obecnie testuje bysia rc7 więc czekam na wasze opinie o topixie.
no i jak oceniasz przesiadkę z manila 25 na manila 21 ?
karaskiew, czy jesteś w stanie zrobić Benchmarka tego ROMU "Topix 3.5 WM6.5 Manila 2.5 Sense" np. programem SPB Benchmark
karaskiew Jak pozmieniales nazwy folderom?
Mama małe pytanko w związku z Romem Topix 3.5 Sense 2.1 weather WM6.1.Nie mogę znaleźć tam wybierania głosowego, a Rom przypadł mi do gustu jak żaden dotąd przeze mnie testowanych.Czy jest na to jakaś rada?
Dzieki juz probujePołączone: Luty 09, 2010, 20:47:31mam film divix, no i zainstalowalem se prgram core player,i chce ten plik wideo przypisac do tego programu ze jak bede wchodzil na film divix,xvid to bedzie mi tym programem otwieral a nie windows media co oczywiscie nieotworzy,pomozcie
Topix 3.5.1 (to be released)- Rilphone 5.12 from rhodium included- Updated ezInput- Updated hTC messaging from Topix Leo rom- Fix for manilajak tylko się pojawi zaczynam testować, bo podobno zmiany na tyle duże
Topix 3.5.1 (to be released)- Rilphone 5.12 from rhodium included- Updated ezInput- Updated hTC messaging from Topix Leo rom- Fix for manilajak tylko się pojawi zaczynam testować, bo podobno zmiany na tyle duże LINK DO POBRANIA KLIKASZ I SCIAGASZ BEZPOSREDNIO :http://media.celogeek.com/roms/kwbr/Kwbr_Topix_3.5.1_Sense2.5_WM6.5.zip
Witam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć co zrobić żeby pogoda pod zegarem wskazywała poprawna temeperature w Romie Topix 3.5 WWE WM 6.1 Weather M 2.1.Dodam,że instalowałem Rilphone_MyLocation.cab, ale po tym manila nie uruchamia się i pozostaje HR
Cytat: slawoll w Luty 11, 2010, 11:03:14Witam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć co zrobić żeby pogoda pod zegarem wskazywała poprawna temeperature w Romie Topix 3.5 WWE WM 6.1 Weather M 2.1.Dodam,że instalowałem Rilphone_MyLocation.cab, ale po tym manila nie uruchamia się i pozostaje HRWłaśnie pod zegarem podaje poprawnie w zakładce w manili czasem się krzaczy i my location rillphone nie ma z tym nic wspólnego testowałem na różnych radiach i rillphonach i jest to samo.
Cytat: karaskiew w Luty 11, 2010, 11:30:52Cytat: slawoll w Luty 11, 2010, 11:03:14Witam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć co zrobić żeby pogoda pod zegarem wskazywała poprawna temeperature w Romie Topix 3.5 WWE WM 6.1 Weather M 2.1.Dodam,że instalowałem Rilphone_MyLocation.cab, ale po tym manila nie uruchamia się i pozostaje HRWłaśnie pod zegarem podaje poprawnie w zakładce w manili czasem się krzaczy i my location rillphone nie ma z tym nic wspólnego testowałem na różnych radiach i rillphonach i jest to samo.A szkoda bo romik całkiem fajny, Dzięki
W topixie jak i podejrzewam w każdym WWE po zmianie języka w manili na polski nie działa powiadamianie o przyjściu sms-a.Trzeba ściągnąć fixa z tej strony http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5139958&postcount=20zamienić w nazwach plików na 415 i skopiować do windowsa.Po restarcie już jest ok.Połączone: [time]Luty 11, 2010, 18:14:58[/time]co do pogody na 3.5 mam tę samą na Home jaki i na Pogodzie