TF3D - zakładka Akcje

• 5 Odpowiedzi
  • 1202 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jarecki_B12

• **
  • 122
    • Motopod
  • Sprzęt: SGS 3
TF3D - zakładka Akcje
« dnia: Luty 04, 2009, 10:13:44 »
Cześć,
generalnie grzeją mnie kursy akcji, bo nie inwestuję :) ale kursy walut to już inna sprawa. Jest tylko jeden problem. W notowaniach udało mi się wyszukać tylko kurs PLN do USD. Na zrzutach ekranów na tym forum widać, że są kursy PLN do innych walut. Niestety nie potrafię znaleźć/skonfigurować tego. Wpisywałem już różne kombinacje nazw walut w wyszukiwarce, ale ni hu hu. Nie wiem czy ma znaczenie to, że mam polski interfejs. Zna ktoś rozwiązanie?

Jarecki

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
Odp: TF3D - zakładka Akcje
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2009, 10:16:25 »
Cześć,
generalnie grzeją mnie kursy akcji, bo nie inwestuję :) ale kursy walut to już inna sprawa. Jest tylko jeden problem. W notowaniach udało mi się wyszukać tylko kurs PLN do USD. Na zrzutach ekranów na tym forum widać, że są kursy PLN do innych walut. Niestety nie potrafię znaleźć/skonfigurować tego. Wpisywałem już różne kombinacje nazw walut w wyszukiwarce, ale ni hu hu. Nie wiem czy ma znaczenie to, że mam polski interfejs. Zna ktoś rozwiązanie?

Jarecki

EURPLN=X
CHFPLN=X
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline Jarecki_B12

• **
  • 122
    • Motopod
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2009, 10:38:26 »
Szukałem bez "=x", dlatego nie znajdowało :S dzięki.

Jarecki

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2009, 21:36:26 »
Wątek o notowaniach już był na forum ale po co szukać lepiej wyprodukować nowy temat  >:(  http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=121028.0 .
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation

*

Offline Jarecki_B12

• **
  • 122
    • Motopod
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 04, 2009, 23:36:14 »
Cześć,
wyobraź sobie, że szukałem, ale nie wpadłem na pomysł by wpisać "notowania" w wyszukiwarkę.
Po za tym taki wielki problem, że temat się zdubluje? Miejsca na serwerze na te parę kilobajtów postu zabraknie? Teraz przynajmniej, ktoś szukający o tym informacji, znajdzie coś wpisując i "kursy" i "akcje" i "notowania". Czym więcej razy będzie się jakaś informacja pojawiała, tym łatwiej będzie ją odszukać.

Jarecki

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 13, 2009, 21:02:36 »
i ja wlasnie szukalem akcje, wiec popieram