Kuchnia do Blackstone?

• 6 Odpowiedzi
  • 1062 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kuchnia do Blackstone?
« dnia: Wrzesień 29, 2009, 08:18:34 »
Czy jest jakaś polska kuchenka do HD'eka? Szukałem na forum ale jakos nie mogłem znaleźć. Owszem jest na XDA, ale są to obcojęzyczne wersje.

*

Offline majsterek

• **
  • 129
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
Odp: Kuchnia do Blackstone?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2009, 08:20:00 »
Czy jest jakaś polska kuchenka do HD'eka? Szukałem na forum ale jakos nie mogłem znaleźć. Owszem jest na XDA, ale są to obcojęzyczne wersje.

Ogólnodostępnej raczej nie ma...

*

smokku

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2009, 11:47:24 »

*

Offline majsterek

• **
  • 129
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 30, 2009, 08:11:36 »
Coś słabo szukacie hopaki ;-)

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=134194.0

Upsss... Faktycznie. Myślałem, że Bysio nie udostępniał kuchenki. Gdzieś pisał, że nie będzie udostępniał swojej pracy.

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 30, 2009, 14:19:29 »
oooo... fu..rcze, nie wiem jak mi to umknęło... a raczej wiem, na XDA szukałem "kitchen", (nawet po kaiserowsku "kichen") - po angielsku, a na PDA, ponieważ to ojczyste forum "kuchni", nie przyszło mi do głowy tak proste rozwiązanie, oczywiście wynikło to z faktu szukania i szukania....  tak, tak to musiało być to  :E
A tak na serio, dzięki smokku, wielki jesteś i piwko dla ciebie   :ok:

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 01, 2009, 14:19:28 »
Specjalnie nie zakładałem nowego wątku, bo dotyczy to również w pewnym stopniu kuchni, no a po co śmiecić na forum  :E
Po przygotowaniu romu i wgraniu, przytrzymując dłużej słuchawkę zakończ wyskakuje blokada ekranu, a w menu setings, osobiste, przyciski jest opcja "dłuższe przytrzymanie przycisku".
I tu jest moje pytanie, czy jest to zintegrowany dodatek do WM6.5 i czy jest jakiś CAB z możliwością dogrania tej opcji?

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 01, 2009, 15:13:09 »
Poszperałem i znalazłem taki post a w nim instalke: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=356192
"Long Press End Key"