0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
1. Zastanawiam sie czym sie rożni SR (SoftReset) i HR (Hard Reset) kilka razy zrobiłem SR poprzez Settings -> System -> Wyczyść pamięć i wróciło do normy tak jak był zakupiony a HR to całkowite reset?2. Czy da sie usunąć AS (ActiveSync) denerwuje mnie że ciągle musze wyłączyć.
1. Zastanawiam sie czym sie rożni SR (SoftReset) i HR (Hard Reset) kilka razy zrobiłem SR poprzez Settings -> System -> Wyczyść pamięć i wróciło do normy tak jak był zakupiony a HR to całkowite reset?
2. Czy da sie usunąć AS (ActiveSync) denerwuje mnie że ciągle musze wyłączyć.
Cytat: ZymiT w Luty 08, 2009, 13:16:141. Zastanawiam sie czym sie rożni SR (SoftReset) i HR (Hard Reset) kilka razy zrobiłem SR poprzez Settings -> System -> Wyczyść pamięć i wróciło do normy tak jak był zakupiony a HR to całkowite reset?Było na forum nie raz - może nawet w FAQ jest .Cytat: ZymiT w Luty 08, 2009, 13:16:142. Czy da sie usunąć AS (ActiveSync) denerwuje mnie że ciągle musze wyłączyć.Było wiele razy na forum wystarczy poszukać np. "fake serwer" albo "ASyncKiller".
Nie sprawdzałem ja używam "fake serwera".
najprostszy sposobem okazalo sie dodanie AS do specjalnych i po roblemie
Cytat: Borg w Luty 09, 2009, 10:37:19Cytat: ZymiT w Luty 08, 2009, 13:16:141. Zastanawiam sie czym sie rożni SR (SoftReset) i HR (Hard Reset) kilka razy zrobiłem SR poprzez Settings -> System -> Wyczyść pamięć i wróciło do normy tak jak był zakupiony a HR to całkowite reset?Było na forum nie raz - może nawet w FAQ jest .Cytat: ZymiT w Luty 08, 2009, 13:16:142. Czy da sie usunąć AS (ActiveSync) denerwuje mnie że ciągle musze wyłączyć.Było wiele razy na forum wystarczy poszukać np. "fake serwer" albo "ASyncKiller".Borg Czy ASyncKiller blokuje AS na Twoim HD?Kilka dni temu zainstalowalem go na swoim sprzecie i niestety ale nie blokowal uruchamiania sie AS
Cytat: porosiu w Luty 15, 2009, 12:01:06najprostszy sposobem okazalo sie dodanie AS do specjalnych i po roblemie Dodając go do specjalnych tylko ukryłeś AS i uniemożliwiłeś sobie szybkie wyrzucenie z pamięci - program dalej pracuje tylko go nie widzisz na liście uruchomionych - jak dla mnie to nie rozwiązanie .