Snooze time

• 2 Odpowiedzi
  • 851 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Yelayon

• 252
  • Sprzęt: HTC Touch HD2 T8585
Snooze time
« dnia: Kwiecień 17, 2009, 11:11:41 »
Cześć,

Czy ktoś z Was wie jak ustawić dowolny czas 'snooze' dla notyfikacji o spotkaniach.
W poprzednich wersjach OS (ROM?) była opcja 5m/10m/15m/30m/1h/2h/1d natomiast w obecnych implementacjach (przykładowo mam teraz EnergyROM) wyskakuje ładna notyfikacje, ale snooze jest zawsze na 5 min.
Jest to uciążliwe trochę, gdy przypomnienie ustawiam sobie na 2h, a potem chciałbym np. aby wyskoczyło 1h przed spotkaniem (wiem, że mogę zawsze zrobić dismiss i potem wyedytować nowego remindera).

W.
-------------------
There are no mistakes, just learning experience.
PDAs: iPAQ 4150 -> ETEN G500 -> Glofiish X800 -> HTC Touch HD -> HTC Touch HD2

*

Offline mcc

• **
  • 182
    • Kosmetyki naturalne SklepSpa.pl
  • Sprzęt: Glofiish x800, HTC Touch HD
Odp: Snooze time
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2009, 11:57:44 »
Cześć,

Czy ktoś z Was wie jak ustawić dowolny czas 'snooze' dla notyfikacji o spotkaniach.
W poprzednich wersjach OS (ROM?) była opcja 5m/10m/15m/30m/1h/2h/1d natomiast w obecnych implementacjach (przykładowo mam teraz EnergyROM) wyskakuje ładna notyfikacje, ale snooze jest zawsze na 5 min.
Jest to uciążliwe trochę, gdy przypomnienie ustawiam sobie na 2h, a potem chciałbym np. aby wyskoczyło 1h przed spotkaniem (wiem, że mogę zawsze zrobić dismiss i potem wyedytować nowego remindera).

W.

Tez dolaczam sie do pytania ...

PZw,
MCC

*

Offline Nijoo

• 286
Odp: Snooze time
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2009, 12:24:42 »
Cześć,

W.

Tez dolaczam sie do pytania ...

PZw,
MCC
Kiedyś już o to pytałem i niestety żadej odpowiedzi :(