0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam dwa pytania1) czy w romach z manilą 2.5 działa tryb landscape dla tf3d 2) czy jest możliwość usunięcia z karty 'home' manili 2.5 tych odrażających do niczego nie potrzebnych skrótów\ przez które telefon z estetycznego sprzętu zmienia się w jarmarczny gadżetz góry dzięki za odp i pzdr
Jak znajdę tylko chwilę czasu to wgrywam coś innego.
Cytat: rohrbach1971 w Sierpień 25, 2009, 19:48:291) czy w romach z manilą 2.5 działa tryb landscape dla tf3d z góry dzięki za odp i pzdr ad.1 - tak
1) czy w romach z manilą 2.5 działa tryb landscape dla tf3d z góry dzięki za odp i pzdr
Witam. Wgrałem dziś rom Miri'ego z manilą 2.6 i dosyć pozytywne wrażenia. Jedyny problem to na today'u nie mam lokacji. Czy ktoś wie jak to ustawić? Na początku pisało tylko location, później jak coś pokombinowałem pod zegarem po prawej stronie mam 36 i obok u góry h zaraz pod nim l. Jakieś propozycje?
jak Cię tak dobija to zmień ROM na taki z manilą 2.1 lub 2.0, a nie ładujesz ROM z wersją 2.5, a potem narzekasz na lewo i prawo że to paskudnie wygląda... przecież widziałeś na screen'ach te skróty, więc o co Ci chodzi?
a u mnie się nie da. Biorę Settings >>> Updates & Feedback >>> Customer Feedback i sie nic nie wyswietla. A jak ty to zrobiłeś. A i jeszcze jedno pytanie. Czy wam w tym romie też tak mulą sms-y? Da się coś z tym zrobić?
Cytat: moralez00 w Sierpień 29, 2009, 16:23:33a u mnie się nie da. Biorę Settings >>> Updates & Feedback >>> Customer Feedback i sie nic nie wyswietla. A jak ty to zrobiłeś. A i jeszcze jedno pytanie. Czy wam w tym romie też tak mulą sms-y? Da się coś z tym zrobić?Settings - about phone - phone identity
Sprawdze czy mam to samo bo jakoś odpalam wszystko ie. Tak apropo da sie jakoś zmienic żeby w touch flo domyslna przeglądarką była opera a nie ie?
EnergyROM HD 28.08.2009 od NRGZ28 ★ http://www.energyroms.com/ROMs/Blackstone/
Jak dla mnie dobrze. Jechałem na miri i po 2 dniach wywaliłem potem EnergyROM który wywaliłem po 2 godzinach (nie działała kamera) teraz jade na tym i jest na prawde ok. Ma drobne błędy ale naprawde przyjemnie się go używa. Jedyna wada to jakieś magiczne żeczy dziejące sie z sms. HDtweak troche pomógł ale jak masz wiecej sms-ów zapisanych to i tak strasznie je muli.
Cytat: moralez00 w Sierpień 30, 2009, 13:27:20Jak dla mnie dobrze. Jechałem na miri i po 2 dniach wywaliłem potem EnergyROM który wywaliłem po 2 godzinach (nie działała kamera) teraz jade na tym i jest na prawde ok. Ma drobne błędy ale naprawde przyjemnie się go używa. Jedyna wada to jakieś magiczne żeczy dziejące sie z sms. HDtweak troche pomógł ale jak masz wiecej sms-ów zapisanych to i tak strasznie je muli. mam problem z pogodą, wyskakuje jakis error.