Przycisk włączenia

• 4 Odpowiedzi
  • 2166 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przycisk włączenia
« dnia: Sierpień 22, 2011, 13:36:37 »
Witaj grupo.

Szukam przycisku włączenia takiego jak w poniższym sklepie:
http://www.qxe.pl/sklep/product.php?id_product=50

Niestety w w.w. sklepie po złożeniu zamówienia brak jakiegokolwiek odzewu. Może znacie inny polski sklep w którym kupie takowy przycisk. Może być nawet używany.

Pozdrawiam.
Papier x

*

Offline deveb

• **
  • 157
  • Sprzęt: HTC Touch HD
Odp: Przycisk włączenia
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 23, 2011, 10:58:08 »
A co się stało z obecnym? Jeśli nie jest pęknięty, a po prostu nie działa załączanie ekranu- jest na to skuteczny i darmowy sposób :P
kwbr PL @729MHz + MBW150 Executive Edition

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 23, 2011, 13:42:21 »
A co się stało z obecnym?...

To akurat dłuuuga historia. Generalnie telefon został uprany po czym musiał przebywać w ryżu przez kilka dni w stanie całkowitego rozkręcenia. Na szczęście operacja się udała poza jednym małym szczegółem, po prostu zaginął ten przycisk :/. Nawet stworzyłem wersję modelarską z półprzezroczystego plastiku. Niestety przy każdym otwieraniu tylnej klapki przycisk wypadał. Pewnie domyślacie się co się z nim stało :) Z uwagi na cenę przycisku nie chce mi się znów rzeźbić w plastiku, wolę kupić. Aczkolwiek skoro jest taka dostępność, chyba będę musiał.

PS
Mam nadzieje, że urzekła Was moja historia :)
Pozdrawiam.
Papier x.

*

Offline deveb

• **
  • 157
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 23, 2011, 21:22:20 »
Cool story bro! :D

A na serio, to eBay w takim razie pozostaje, ceny pomimo przesyłki całkiem w granicach rozsądku.
kwbr PL @729MHz + MBW150 Executive Edition

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 25, 2011, 10:04:09 »
Albo polowanie na jakiegoś dawcę organów na allegro ;) ja do swojego Hdka szukałem kabla do GPS przez dobry miesiąc po przeróżnych sklepach/aukcjach, już byłem gotów z Chin zamawiać za 30 USD  :S a na końcu udało mi się dorwać aukcję na allegro gdzie koleś sprzedawał dobrego Blackstona+drugi uszkodzony na części gratis ;) zadzwoniłem czy by nie opchnoł z tego drugiego kabla i dostałem go za 3 dychy ;) Warto spróbować, zanim zaczniesz się w E-baye bawić ;)