problem z wysyłaniem wiadomości e-mail

• 2 Odpowiedzi
  • 1162 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lhrrob

• *
  • 54
problem z wysyłaniem wiadomości e-mail
« dnia: Grudzień 26, 2008, 23:02:56 »
Skonfigurowałem pocztę e-mail (poczta.interia) i niestety nie mogę wysyłać wiadomości.

Przejrzałem forum i znalazłem wątek w którym kilku użytkowników sugeruje aby odhaczyć "outgoing server requires authentication" Zrobiłem jak sugerują i niestety ciągle nie działa.
Jest jedna różnica po odhaczeniu, mianowicie kiedy próbuje wysłać wiadomość skrzynka łączy się, nie wysyła ale dostaje zwrotnego maila, który mówi że wiadomość nie mogła być wysłana i została umieszczona w katalogu "drafts". Natomiast kiedy "outgoing server" jest zaznaczony to wyskakuje wiadomość na ekranie: "the message could not br sent. check that you have network coverage and that your account information is correct..."

Skrzynka odbiorcza działa poprawnie.
Proszę o sugestie.

*

Offline zygzag

• 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
Odp: problem z wysyłaniem wiadomości e-mail
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 26, 2008, 23:31:23 »
No bez przesady...jesteś aż takim leniuchem?  :wink:  http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=120049.0

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: problem z wysyłaniem wiadomości e-mail
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 26, 2008, 23:32:48 »
Zanim założysz kolejny wątek to poszukaj dobrze, nawet jak nie zadziała porada to pytanie zadaj w już otwartym wątku. Zamykam
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G