Witam serdecznie. Przedstawię następujący problem, który udało mi się "uzyskać" w moim HD'ku Od momentu wgrania nowego SPL 1.14 od OILNEX oraz ROMU od BYSIA v1.52 pojawił się problem z wyświetlaczem. Sprawa wygląda następująco: po zakończeniu ładowania baterii każde zablokowanie ekranu przyciskiem na górze sprawia że po odblokowaniu nie chce się włączyć wyświetlacz (jest cały czarny) ale wszystkie przyciski działają, jak również ekran reaguje na dotyk (wibracja) nawet w tej sytuacji można przeprowadzać rozmowę do ostatnio wybieranego numeru naciskając 2 x "zieloną" słuchawkę. Po jakimś czasie nawet po przeprowadzeniu dłuższej rozmowy pojawia się ten sam problem co po ładowaniu. Myślałem, że to jest problem ROMU i wgrałem v 1.53 a sytuacja wcale się nie poprawiła. Chciałem wgrać nowszy SPL 1.56 ale wystąpił się następny problem z połączeniem przez USB do PC. Po podłączeniu do XP w Active Sync wyskakuje "połączono" ale następnie próbuje pobierać konfigurację i wyskakuje błąd i się rozłącza, a na HD'ku pojawia się komunikat "problem z połączeniem 57600... " nie pomaga odznaczanie "szybkiej synchronizacji" w ustawieniach USB do PC. Normalnie "ręki opadają" wypadałoby chyba wrzucić HD'ka do szafki i po problemie, ale może macie jakieś inne pomysły. Z góry dziękuję za zainteresowanie problemem. Pozdrawiam.