ROM- L26_THDV8.0_WWE Ultimate ?

• 2 Odpowiedzi
  • 1013 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ROM- L26_THDV8.0_WWE Ultimate ?
« dnia: Marzec 11, 2009, 20:16:49 »
Witam Was ponownie.
Mam pytanie do wszystkich, ale szczegolnie do tych ktorzy maja/ mieli zainstalowany na swoim HDku ROM Laurentiusa. Ten jaki jest w temacie czyli- L26_THDV8.0_WWE Ultimate.

Pytanie jak zwykle brzmi jak sie ten rom prezentuje i sprawuje w codziennym uzytkowaniu? Jestescie dla mnie Fachowcami, gdyz ja nie mialem do czynienia na razie z zadnym innym romem na HTC poza oryginalnym.

Ile zajmuje miejsca po zainstalowaniu i ile zostaje wolnej pamieci ram? Ogolne takie wrazenia Wasze, bo wlasnie na poznaniu ich najbardziej mi zalezy w tym momencie.

Czytalem, ze po zainstalowaniu innych romow, bede mial problemy z instalowaniem aplikacji, czy to mit czy fakt?

Pozdro,
Mikolaj

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
Odp: ROM- L26_THDV8.0_WWE Ultimate ?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 11, 2009, 21:34:51 »
[...]
Czytalem, ze po zainstalowaniu innych romow, bede mial problemy z instalowaniem aplikacji, czy to mit czy fakt?
[...]

czytaj: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=118993.0
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Odp: ROM- L26_THDV8.0_WWE Ultimate ?
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2009, 23:04:35 »
Nie róbcie bałaganu. Pytania o romy proszę zadawać w wątku podanym wyżej. Zamykam...

Co do ostatniego pytania... zależy do czego ta aplikacja. Jeśli to jakiś mod do tf3d to faktycznie może nie działać - brak kompatybilności. Reszta softu będzie działać.
Are you shpongled?