Problem z odtwarzaniem muzyki

• 5 Odpowiedzi
  • 864 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Cley

• **
  • 101
  • Sprzęt: HP iPAQ 5550; HTC Touch HD, Navroad
Problem z odtwarzaniem muzyki
« dnia: Grudzień 01, 2009, 11:58:54 »
Witam forumowiczów,

mam problem z odtwarzaniem muzyki przy wykorzystaniu zakładki "muzyka" w Manili. Jeśli podobny problem był juz poruszany to przepraszam i proszę o wskazanie gdzie mogę poszukać informacji, mi niestety nic nie udało się na ten temat znaleźć.

Ale do rzeczy. Od kilku dni, nie wiedzieć dlaczego (nic nie instalowałem, nic nie grzebałem w moim HDku) odtwarzana piosenka (dowolna żeby była jasność) nagle, mniejwięcej w połowie, się zatrzymuje. Mija jakieś 2,5 minuty i bęc - cisza.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

Tylko proszę nie sugerujcie mi używania innego odtwarzacza. Wiem, że są lepsze ale dotąd ten działał dobrze i dla mnie wystarczająco.

Przy okazji czy ktoś wie, dlaczego nie cała zawartość folderu "Moja muzyka" pokazuje się w bibliotece tegoż odtwarzacza? Mam wrażenie, że coś na ten temat już było ale nie znalazłem.

*

Offline wojtekb8

• 34
  • Sprzęt: HTC Blackstone T8282, Nokia N80
Odp: Problem z odtwarzaniem muzyki
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2009, 16:05:24 »
htc na swojej oficjalnej stronie udostępniło poprawkę dotyczącą przeskakiwania muzyki. spróbuj ją zainstalować, jeżeli nie pomoże to ja bym zrobił hard reset

*

Offline Cley

• **
  • 101
  • Sprzęt: HP iPAQ 5550; HTC Touch HD, Navroad
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2009, 16:22:19 »
htc na swojej oficjalnej stronie udostępniło poprawkę dotyczącą przeskakiwania muzyki. spróbuj ją zainstalować, jeżeli nie pomoże to ja bym zrobił hard reset

Tylko, że mi muza nie przeskakuje więc nie jestem przekonany, że ta poprawka coś da. No i jeszcze tydzień temu wszystko było ok.
HR to nie jest rozwiązanie z którego chciałbym skorzystać. Jeśli nikt nie da rady mi pomóc to zawsze moge go zrobić.

Acha...teraz sobie przypominam, że czasem miałem podobny problem gdy słuchałem muzy na słuchawkach HTC. Wtedy wykonywałem SR i było ok. Teraz muza zatrzymuje się zawsze tzn. z słuchawkami i bez.
Może to coś podpowie.

*

Offline wojtekb8

• 34
  • Sprzęt: HTC Blackstone T8282, Nokia N80
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 01, 2009, 16:31:46 »
wgranie tej poprawki na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc, jeżeli nie to nie mam innego pomysłu

*

Offline kamil004

• **
  • 159
  • Sprzęt: HTC HD
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 01, 2009, 16:36:32 »
wgranie czy nie najpierw nalezalo by zerknac na DATE romu i DATE poprawki a potem niech sie zastanowi czy wgranie poprawki jest konieczne czy zbedne bo poprawka juz jest.

*

Offline 2DrOpS4mE

• 7
  • Sprzęt: HTC BLACKSTONE,Moto K1 x2,Moto Z8,Nokia E55
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 04, 2009, 20:11:53 »
wgranie tej poprawki na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc, jeżeli nie to nie mam innego pomysłu

a powiem ci że nie koniecznie ja osobiście jak wgrałem tą poprawkę na romie sunnysoftu to miałem ok wszystko z przeskakiwaniem muzyki ale jak wgrałem na stocku 1.14...... taki pierwszy z softów nie brandowanych to mi zakładka muzyka krytyczny błąd pokazywała i padaka nowy flash pomógł tylko
WWE WM 6.5.0 21887 Topix 3.4 Manila 2.1 CFC(working...)

Radio 1.17.25.09 Rilphone 1.09.25.24