Problem z klawiaturą

• 3 Odpowiedzi
  • 1669 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Cley

• **
  • 101
  • Sprzęt: HP iPAQ 5550; HTC Touch HD, Navroad
Problem z klawiaturą
« dnia: Październik 06, 2009, 22:57:22 »
Witam,

mam taki problem. Chciałbym uzyc czasem innej klawiatury niz PL Polish (qwerty) np. Klaw. telefonu. Zdarza sie ze potrzebuje pisac jedna reka. Nie wiem dlaczego ale klawiatura telefonu  moge wpisywac jedynie cyfry i wlaczanie/wylaczanie roznych opcji nic nie zmienia. Moze ja po prostu nie wiem jak z niej korzystac, a moze jest walnieta. W moim HDku mam rom Laurentiusa ale nie pamietam ktory.

Szukalem juz informacji na forum ale nie znalazlem. czy ktos ma pomysl jak ten problem rozwiazac?

Pozdro
Cley
Napisane: Październik 03, 2009, 09:23:57
Czy nie znajdzie sie choc jeden doswiadczony uzytkownik HDka, ktory sprobuje mi pomoc?

Panowie i Panie, licze na was. Z gory dziekuje za wszelka probe pomocy.

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: Problem z klawiaturą
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2009, 02:01:22 »
Po pierwsze nie pisz posta pod postem tylko używaj edycji. Po drugie na forum raz wystarczy zadać pytanie - i jeśli ktoś będzie znał odpowiedź, to na pewno jej udzieli. Pozdrawiam
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline Cley

• **
  • 101
  • Sprzęt: HP iPAQ 5550; HTC Touch HD, Navroad
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2009, 10:32:00 »
No to sie popisales. Pouczyles  "wielki moderatorze" jak korzystac z forum ale zadnej pomocy nie udzieliles. Zatem nie dziekuje. A na przyszlosc albo pisz grzeczniej takie uwagi albo skorzystaj z mozliwosci napisania maila. Twoja zenujaca uwaga, ktora podejrzewam poprawila ći samopoczucie to tylko zawracanie glowy.

Jesli chcesz dalej sie wymadrzac to pisz na mojego maila.

Przypomniałem Ci tylko jakie zasady panują na forum, bo chyba o nich zapomniałeś i nie było w tym nic niegrzecznego - nie wiem jak grzeczniej można było to napisać?! I nie nie poprawiło mi to samopoczucia. Każdy następny ot zostanie usunięty... Wszelkie uwagi na pw
Grzeczniej tzn. uzywajac slowa proszę. No ale jesli tego nie rozumiesz to dalsze tlumaczenie chyba nie ma sensu. Dam Ci jednak dobrą radę, zanim cos jeszcze komus odpiszesz wyobraz sobie ze te informację masz przekazać np. swpjej Matce. I wtedy napisz to tak jakbys to zrobił. Wtedy pewnie nie bedziesz sie wymadrzal i uzyjesz grzecznego i uprzejmego tonu.
Ciekawe czy to też usuniesz?
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 10:46:33 wysłana przez Cley »

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2009, 12:40:18 »
Przypomniałem Ci tylko jakie zasady panują na forum, bo chyba o nich zapomniałeś i nie było w tym nic niegrzecznego - nie wiem jak grzeczniej można było to napisać?! I nie nie poprawiło mi to samopoczucia. Każdy następny ot zostanie usunięty... Wszelkie uwagi na pw
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire