Problem z HTC HD

• 4 Odpowiedzi
  • 770 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z HTC HD
« dnia: Czerwiec 07, 2009, 14:08:35 »
Witam,

przez 3 miesiące działał ok, ale ostatnio podczas rozmowy się wyłaczył, po restarcie działał ok, ale po 10 minutach sam zgasł, nie mozna go dopalić, raz jak się udało po jakims czasie to zrobiłem hard reset i 1 godzinę działał ale potem znowu zgasł, teraz czasem sam się włączy ale jak go odpalam to tylko na 1 sek ruszy i gasnie, proszę o info co to może być i gdzie najlepiej go wysłac na serwis
pozdrawiam,
krzysiek

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: Problem z HTC HD
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 07, 2009, 14:13:57 »
serwis htc w PL to firma Regenersis (dawniej CRC) w Jankach koło Warszawy.
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 07, 2009, 14:15:13 »
Wszystko wskazuje na pad akumulatora.
potrzebna zgoda

*

Offline stokrot

• 384
  • Sprzęt: htc leo
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 07, 2009, 14:15:37 »
Witam,

przez 3 miesiące działał ok, ale ostatnio podczas rozmowy się wyłaczył, po restarcie działał ok, ale po 10 minutach sam zgasł, nie mozna go dopalić, raz jak się udało po jakims czasie to zrobiłem hard reset i 1 godzinę działał ale potem znowu zgasł, teraz czasem sam się włączy ale jak go odpalam to tylko na 1 sek ruszy i gasnie, proszę o info co to może być i gdzie najlepiej go wysłac na serwis
pozdrawiam,
krzysiek

miałem podobnie i wymienili  płytę główna w serwisie a reklamowałem go tam gdzie kupiłem

*

Offline gino82

• 303
  • Sprzęt: Galaxy Note 2 , Galaxy Note 3 , Galaxy Tab S 8.4
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 07, 2009, 17:28:51 »
Witam,

pozdrawiam,
krzysiek

miałem podobnie i wymienili  płytę główna w serwisie a reklamowałem go tam gdzie kupiłem
Tak,to problem plyty.U mnie dodatkowo poprzestawialo wszystkie informacje na wysw.Rodmar jak nieminelo jeszcze 6 mies.od kupna to nie serwisuj tylko reklamuj.