Problem z ekranem, HTC HD

• 5 Odpowiedzi
  • 2562 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z ekranem, HTC HD
« dnia: Maj 14, 2010, 18:42:52 »
Witam, posiadam HTC HD. Pewnego dnia ekran przestał reagował na ruch. Dzień wcześniej ekran reagował, ale tak, jak bym dotykał 3 cm niżej, ale reset pomagał. Mam WM 6.5. Nie mogę 'sformatować' windowsa, gdyż ekran nie reaguje na mój dotyk podczas podłączenia go do telefonu i automatycznie wybiera mi się "przesył plików" zamiast activesynca. Proszę o pomoc, oraz ewentualne linki/porady.

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
Odp: Problem z ekranem, HTC HD
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2010, 21:27:47 »
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 13, 2010, 09:14:16 »
Wie ktoś może ile kosztuje wymiana takiego ekranu?

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 14, 2010, 10:48:14 »
z tego co sie orientowałem, to ok 400-500zł [mozna znalezc m.in. na allegro pod haslami wymianaekranu itp] wymieniają cały ekran wraz z dotykiem. Są podobno twardziele zmieniajacy tylko zewnetrzna warstwę/dotykową, ale nie udalo mi sie znalazc namiaru na takiego magika.

*

Offline belek

• 311
    • Zdjęcia
  • Sprzęt: Blackstone, Leo, iPhone
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 05, 2010, 14:35:17 »
Zapoznaj się z tym wątkiem - może coś pomoże: http://pdaclub.pl/forum/blackstone/przesuniety-dotyk-hd-zeswirowal-nawet-po-hr-nie-da-sie-nic-kliknac-help!!/

nie moge odnalezc tego watku. wpisuje rozne slowa i nic. ktos moze go dla mnie namierzyc? wlasnie HD przestal mi reagowac na dotyk
Vulnerant Omnes, Ultima Necat

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 05, 2010, 16:21:26 »
[..]
nie moge odnalezc tego watku. wpisuje rozne slowa i nic. ktos moze go dla mnie namierzyc? wlasnie HD przestal mi reagowac na dotyk
http://pdaclub.pl/forum/blackstone/czy-komus-udalo-sie-wymienic-dotyk-bez-wymiany-lcd/
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-