Hej.
Trochę odkopałem ale nie widzę sensu w zakładaniu nowego wątku.
Od jakiegoś czasu używam blackSTONEhenge HyPer v1.5 i aż do wczoraj byłem zadowolony. Wszystko było cacy itd. Problem pojawił się z nikąd i nie potrafię go rozwiązać. Otóż wszystko działało normalnie aż do czasu. Wczoraj godzina 17.20 stan baterii 88% . Więc wszystko w normie, można wyjść z domu. Po godzinie coś mi ciepło w kieszeni. Godzina 18:33 stan baterii 13%, telefon w dolnej części stanowczo za ciepły jakbym GPSa używał. Sprawdzam odpalone procesy a tam standard czyli nic co by mogło spowodować takie czary mary. Odpalone programy też wszystko jak ma być. Naładował się normalnie tyle że nigdy nie był taki ciepły. Po doładowaniu na MAX czyli bat 100% ta wartość maleje w oczach. W ciągu godziny mam 10%. Nic nie było instalowane odpalane. HR dalej to samo. Task 29 + ponowne wgranie tego samego romu, w końcu coś, bateria trzyma 3 godziny. Dziś rano wychodząc do pracy bateria była na 70%, dwie godziny później 16%. Po przejściu w "tryb samolotowy" wielkie wooow. Bateria wytrzymała w takim stanie przez 7 godzin. Po wyjściu z pracy wyłączam "tryb samolotowy" i w 15minut z 16% telefon się wyłączył. Radio myśle. Wgrywam nowsze, dalej bateria starcza na jakieś 3 godziny. Wgrywam nowsze radio 1.17.25.09 a miałem 1.09.25.35, dalej to samo, bateria na jakieś 3h przy telefonie który jest nieużywany. Wgrywam blackSTONEhenge HyPer v1.6 dalej to samo. Nie wiem co mam robić. Wg battery guard w chwili obecnej bat 58%, napięcie 3846mV, pobór - 114mA. Czysty ROM bez niczego, nawet godziny nie zmieniłem. Nie dzwonione, nie smsowane, nic nie robione. Nie chcę wracać do stockowego ROMu oj jak bardzo nie chcę. Ktoś ma jakieś pomysły ?