problem w historii połączeń

• 5 Odpowiedzi
  • 930 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem w historii połączeń
« dnia: Wrzesień 23, 2010, 22:05:51 »
Witam jestem tu nowym użytkownikiem forum i pojawił mi się problem w moim Touch HD.
Gdy wchodzę w historię połączeń to pokazuje mi połączenia z miesięcznym wyprzedzeniem nie na początku listy tylko dopiero na 9 linijce i podobnie mam gdy wchodzę w Telefon i pokazuje mi ostatnie odebrane,nieodebrane czy wybrane kontakty na 4 linijce. I tu moje pytanie do was Czy ktoś już się spotkał się z takim przypadkiem?? Nie mam pojęcia jak to rozwiązać proszę o pomoc forumowiczów.

Pozdrawiam     Mateusz
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 23, 2010, 22:14:19 wysłana przez Matek245 »

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
Odp: problem w historii połączeń
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 24, 2010, 03:18:57 »
jeszcze nigdy nie spotkalem sie z tym zeby jakikolwiek telefon w historii polaczen pokazywal mi polaczenia z wyprzedzeniem i to miesiecznym
to ja zawsze decyduje do kogo mam zadzwonic ;-)
ale na miesiac do przodu....no no no
a tak na powaznie historia polaczen to raczej rozmowy ktore sie odbyly wiec nie rozumiem za bardzo sensu tego co napisales
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 24, 2010, 05:45:26 »
no właśnie dziwne jest to i też zachodzę w dekiel co może być tego przyczyną, a dzisiaj zauważyłem ze data się zmieniła i to nie na 24.09.10 jak powinno być poprawnie tylko na 10.10.10. :O :O  MOże wgranie romu załatwi sprawę??

*

Offline andrus75

• 729
  • Sprzęt: Moto Z2 Play
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 24, 2010, 07:34:46 »
Z tego wynika że Twoj hd tobą zawładnął i teraz to on decyduje do kogo bedziesz dzwonił.  :D
Data czas w twoim hd ok? Robiłeś hard reset? jakiego romu używasz? pzdr

*

Offline bartolinio

• 1008
  • Sprzęt: Galaxy Nexus (poprzednio HTC Desire HD)
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 24, 2010, 07:55:31 »
usuń te "przyszłe" wpisy i poczekaj, po kilku/nastu połączeniach okaże się czy nadal są tworzone takie wpisy "widmo" (być może w kilku przypadkach nastąpiło jakieś przekłamanie/błąd systemu)
Device: Google Galaxy Nexus
ROM: Xylon (4.2.1)
Radio: XXLH1
Kernel: franco/trinity/faux

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 24, 2010, 18:28:17 »
HR nie robiłem, zainstalowany mam Wind. mobile 6.1 Professional, na początek może pousuwam te wpisy ''widmo'' i zobaczę co się będzie działo. Dziękuję za podsunięte pomysły  :) pzdr.