post usuniety

• 34 Odpowiedzi
  • 3806 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

post usuniety
« dnia: Czerwiec 27, 2009, 18:24:34 »
Post usunięty-brak zainteresowania
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2009, 05:59:48 wysłana przez hutnicki »

*

Offline adrock

• 428
  • Sprzęt: HD2 SGS2
Odp: BETATESTERZY
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 28, 2009, 18:30:22 »
Udało.
Faktycznie potrzebny był SR - manila nie chciała ruszyć. Działa płynnie, manila też chociaż ja jej nie używam... Aparat działa (nie ma zbliżenia albo ja nie mogę znaleźć).
Album spoko - rotuje się, natomiast wyświetlone zdjęcia już nie.
Opera działa spoko - rotuje się również bez problemu.
Kilka programików - NO PL.

Moje wrażenia bardzo pozytywne - polecam do potestowania innym.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2009, 18:44:21 wysłana przez adrock »

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 28, 2009, 19:17:51 »
Udało.
Faktycznie potrzebny był SR - manila nie chciała ruszyć. Działa płynnie, manila też chociaż ja jej nie używam... Aparat działa (nie ma zbliżenia albo ja nie mogę znaleźć).
Album spoko - rotuje się, natomiast wyświetlone zdjęcia już nie.
Opera działa spoko - rotuje się również bez problemu.
Kilka programików - NO PL.

Moje wrażenia bardzo pozytywne - polecam do potestowania innym.

Które programy NO PL,możesz napisać?Spróbuję to naprawić i wrzucić może Manile 2.1 z Rhodium...

*

Offline adrock

• 428
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 28, 2009, 19:52:53 »
Manila mnie wogóle nie interesi - nie używam...
Co do programów, to nawet nie wiem czy są wer. pl...
Flip_IT
PHM RegEdit
CleanRAM
Group SMS
Group MMS

Ale TotalCommander musi być koniecznie po naszemu...

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 28, 2009, 20:01:41 »
Manila mnie wogóle nie interesi - nie używam...
Co do programów, to nawet nie wiem czy są wer. pl...
Flip_IT
PHM RegEdit
CleanRAM
Group SMS
Group MMS

Ale TotalCommander musi być koniecznie po naszemu...

KOLEGO,CZY TY PRZYPADKIEM NIE ZAINSTALOWAŁEŚ MOJEGO ROMU RHODIUM??BO W TYM Z PIERWSZEGO POSTU NIE MA ANI TOTALCOMMANDERA,ANI GROUP SMS i MMS?? :shock: ALE DODAM JE RÓWNIEŻ DO TEJ WERSJI Z TOPAZEM...TYLKO MUSZĘ WIEDZIEĆ CZY ONA SIĘ INSTALUJE?PODAM JESZCZE RAZ LINKA:  http://rapidshare.com/files/248760452/SARDOR_WM6.1_TOPAZ.7z
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2009, 20:08:52 wysłana przez hutnicki »

*

Offline adrock

• 428
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 28, 2009, 21:09:34 »
rapidshare.com/files/246142086/SARDOR_RH1.0.7z

O w mordę...
Przepraszam, ale faktycznie zainstalowałem chyba nie ten rom...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2009, 21:43:03 wysłana przez adrock »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 28, 2009, 21:13:07 »
@hutnicki nie krzycz i nie cytuj jeśli odpisujesz bezpośrednio pod postem !
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 28, 2009, 21:31:35 »
To nie był krzyk z mojej strony...nie można już postawić dwóch ??Ale jeśli tak to wyglądało z perspektywy Global Moderatora to PRZEPRASZAM...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2009, 21:49:45 wysłana przez hutnicki »

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 28, 2009, 21:57:15 »
To nie był krzyk z mojej strony...nie można już postawić dwóch ??Ale jeśli tak to wyglądało z perspektywy Global Moderatora to PRZEPRASZAM...

Chodzi o caps lock .. jesli sie nie myle
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 28, 2009, 21:59:20 »
pisanie wielkimi literami jest traktowane jako krzyk - netykieta

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 28, 2009, 22:00:38 »
pisanie wielkimi literami jest traktowane jako krzyk - netykieta

W takim razie "Przepraszam" wszystkich-na przyszłość będę o tym pamiętał

*

Offline Borg

• 582
  • Sprzęt: HTC Sensation,SE P1i
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 29, 2009, 04:51:53 »
Swoją drogą co to za zaszczyt że aż dwóch "wielebnych" się pojawiło w tym wątku - szkoda że nie są tak widoczni jak nowi użytkownicy zakładają po raz enty wątki na które od dawna są odpowiedzi na forum bo im się np. nie chce czytać albo nie potrafią szukać   B) .
Ostatnio THD trafił do większych "mas" i od razu widać to po ilości pytań i problemów :).
Palm m105->m130->Motorola mpx200->mpx220->SE P1i->HTC HD->HTC Desire->HTC Sensation

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 29, 2009, 07:04:36 »
Swoją drogą co to za zaszczyt że aż dwóch "wielebnych" się pojawiło w tym wątku - szkoda że nie są tak widoczni jak nowi użytkownicy zakładają po raz enty wątki na które od dawna są odpowiedzi na forum bo im się np. nie chce czytać albo nie potrafią szukać   B) .
Ostatnio THD trafił do większych "mas" i od razu widać to po ilości pytań i problemów :).
"wielebni" robią to charytatywnie, mając pracę, rodzinę i inne obowiązki niestety nie starcza im czasu na przeczytanie wszystkiego
jeśli ktoś chce pomóc wystarczy kliknąć na link Zgłoś do moderatora jest to pod każdą wypowiedzią

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 29, 2009, 07:24:10 »
Ludziska kochani,czy ktoś w końcu da mi znać czy rom się wgrywa i jakie są ewentualne błędy??Proszę...

*

Offline adrock

• 428
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 29, 2009, 07:27:49 »
Jeżeli nikt wcześniej nie wgra, to ja to zrobię ale dopiero późnym wieczorem albo jutro...

« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 29, 2009, 07:51:11 »
Poszło.
Rom wgrał się bez problemów.Zauważyłem po kilkunastu minutach użytkowania takie błędy jak:
1. Dolny pasek - Zakładki NO PL "Action" i NO PL "Camera". Przechodząc do Action wewnątrz wsio NO PL i po kilku sekundach niekontrolowany powrót
 do ekranu startowego.
2. Naciskasz Camera - wyskakuje komunikat - Błąd podczas otwierania skrótu lub wyszukiwania nazwy pliku docelowego.
3. Podczas pobierania danych z Sim (kontakty) i ustawień połączenia telefonicznego przekłamania w wyświetlaniu stanu procentowego procesu.

Ogólnie mam bardzo pozytywne wrażenia co do romu i zachęcam do pracy nad nim. Używając go będę pisał o zauważonych błędach.
Postaram się w najbliższym czasie dać zrzuty ekranowe błędów.

Odp: [30.06.2009][ROM][WM6.5 BUILD 23001][PL]SARDOR_23001_RC1
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 30, 2009, 15:22:16 »
Aktualizacja romu WM6.5 do build 23001:)-SARDOR_23001_RC1 i SARDOR_23001_DUSK
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2009, 18:42:45 wysłana przez hutnicki »

*

Offline krissenbasse

• 314
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo / HOX
Odp: post usuniety
« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 01, 2009, 09:05:58 »
Moglbym powiedziec to samo, co w innym Twoim juz zamknietym poscie...usunales te bledy podeslane przez piogry?

« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 01, 2009, 09:18:31 »
Moglbym powiedziec to samo, co w innym Twoim juz zamknietym poscie...usunales te bledy podeslane przez piogry?

No właśnie czekam aż ktoś kto wgrywał ten rom da mi znać,czy już one nie występują...jeśli nadal są,dziś poprawię je na 100%.

*

Offline krissenbasse

• 314
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 01, 2009, 09:31:04 »
Hutnicki lecisz sobie w kulki...widze, ze za szybko pochwalilem...udostepnij pierw jakies linki, bo tak, to nawet ja nie moge sobie teraz sciagnac...i potestowac. Pozdro i nie usuwaj postow co chwila...:D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2009, 21:25:00 wysłana przez krissenbasse »

*

Offline FoxHound

• 566
  • Sprzęt: BB 9700 + BIS, HTC HD 2, AutoMapa 6.2.0 EU
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 02, 2009, 10:41:00 »
Hutnicki lecisz sobie w kulki...

Proste :ok:
1. Gotujesz rom ktorego nie mozesz sprawdzic i dopiescic na swoim HD bo go nie masz tylko dajesz innym do sprawdzania - jestes chyba ewenementem w skali swiatowej :ok: - kompletny bezsens
2. Gotujesz romy ktore sa prawie identyczne jak te Bysia z tym ze gorsze (zawieraja wiecej bledow) i dziwisz sie brakiem zainteresowania :ok: - kompletny bezsens
3. Zakladasz watek (juz kolejny) a gdy jest mare zainteresowanie wywalasz focha jak male dziecko i go usuwasz - tym sposobem na liscie tematow jest watek pt "Post usuniety" a wciaz ludzie w nim pisza. Przeciez jak juz bardzo sie zdenerwowales na innych ze nie interesuja sa Toba wystarczy ze zamkniesz a nie usuniesz :-| - pomysl jak to idiotycznie wyglada i jak to swiadczy o Tobie...

Moze i troche pojechalem ale musialem to z siebie wyrzucic  :evil:
Pozdrawiam
FoxHound

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 02, 2009, 11:59:56 »
Dajcie na luzz Panowie ..  Hutnicki sie starał .. coś zrobić samemu i za to podziekowanie mu sie nalezy .. co do oceny romów nie bede sie wypowiadal za wzgledu na to ze sam gotuje ..

:)

PS .   Qsqa tez gotował na diamonda 1 bez posiadania fizycznie telefonu.  Tak ze przyklad idzie z gory .......................
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 12:01:31 wysłana przez Bysio »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 02, 2009, 12:38:27 »
Jak kolega nie poprawi tematu i postu to wątek zamykam.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline FoxHound

• 566
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 02, 2009, 12:45:37 »
Dajcie na luzz Panowie ..  Hutnicki sie starał .. coś zrobić samemu i za to podziekowanie mu sie nalezy .. co do oceny romów nie bede sie wypowiadal za wzgledu na to ze sam gotuje ..

Zgadzam sie z Toba w prawie 100% z tym ze ja hutnickiego nie krytykuje za jego wklad w gotowanie romow bo za to ma u mnie duzego plusa. Jego wypiekow tez nie krytykuje jako takich bo nic do nich nie mam... Jedyne co to mam duze ale co do jego zachowania w stylu dziecinnych fochow i usuwania postow :-|

Ale koniec OT z Mojej strony :ok:

PS .   Qsqa tez gotował na diamonda 1 bez posiadania fizycznie telefonu.  Tak ze przyklad idzie z gory .......................

Bysio co Ty porownujesz ? Wypieki Qsqa znam "od kolyski" wiec nie porownuj bo za "bluznierstwa" moze Cie piorun strzelic :P

Pozdrowienia dla Qsqa, Bysia i Hutnickiego :mrgreen:

« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 12:47:25 wysłana przez FoxHound »
Pozdrawiam
FoxHound

*

Offline Bysio

• 3655
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 02, 2009, 12:50:06 »
Nie porownywalem do QsQa tylo napisalem ze przyklad idze z gory ... i ze hutnicki nie jest pionierem w gotowaniu bez telefonu :)

*

Offline krissenbasse

• 314
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 02, 2009, 12:52:27 »
FoxHound - troche przesadziles...sprobuj sam cos ugotowac...ciekawe co ci wyjdzie...
To sa poczatki...zobacz na Bysia, poczatkowo jego romy tez sie niczym nie roznily od dostepnych w sieci. Hutnicki sie stara cos samemu zrobic, a tel sprzedal pewnie z jakiegos powodu...a nie po to aby ludzie za niego testowali na swoim sprzecie...Troche wyrozumialosci...
Dajmy szanse Hutnickiemu sie wybic - przeciez jest dopiero poczatkujacym kucharzem.
Co prawda ma male fochy co do zainteresowania jego romami, miejmy nadzieje, ze mu przejdzie.
Pozdro

*

Offline FoxHound

• 566
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 02, 2009, 16:53:00 »
Mial byc koniec OT a jednak musze dopisac male co nieco...

Napisalem wyraznie ze nie krytykuje wypiekow kolegi hutnickiego tylko jego dziecinne zachowanie - popatrz:

Jedyne co, to mam duze "ale" co do jego zachowania w stylu dziecinnych fochow i usuwania postow :-|

Natomiast gotowanie romow na platformy ktorych sie nie posiada troche moim zdaniem mija sie z celem bo nie mozna sprawdzic i poprawic bledow w swoim zakresie...

A co do gotowania wlasnych romow - to moj osobisty HD jedzie caly czas na moich wypiekach - ale publikowac ich nie ma sensu bo sa robione tylko pod moje potrzeby... A gotowac nauczylem sie juz jak mialem TP (z duza pomoca Qsqa :ok: ) Ale za to firmowy HD mial juz w sobie wszystkie romy Bysia Dutty'ego i innych :O~

i EOT !
Pozdrawiam
FoxHound

*

Offline krissenbasse

• 314
« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 02, 2009, 21:13:30 »
Ja robie gierke na XBoxa 360...chociaz nie mam samej konsoli, jakos nie narzekam na dostep do niej, bo zawsze jest ktos, kto ma ochote udostepnic swoj sprzet aby ja sprawdzic...wiec ja tu nie widze zadnego mijania sie z celem - jesli mam cos robic, to robie to niezaleznie czy mam sprzet, czy tez nie - nikt przeciez od ciebie nie wymaga abys to ty u siebie to wgrywal, chcesz jakos pomoc, to grywasz, nie chcesz to nie...ot i cala filozofia.

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 02, 2009, 21:25:32 »
Natomiast gotowanie romow na platformy ktorych sie nie posiada troche moim zdaniem mija sie z celem bo nie mozna sprawdzic i poprawic bledow w swoim zakresie...
Ugotowałem rom na trinity (z pomocą tomme45i), nawet nigdy nie widziałem tego urządzenia na oczy :P
1. Musi ktoś testować, musi ktoś testować regularnie (do jutra to ja zapomnę co zmieniłem) i ten ktoś musi być ogarnięty.
2. Bez urządzenia nie mogę sobie pozwolić na bardziej "hardcore'owe" zmiany, nie będę przesyłał 100 wersji do sflashowania przez sieć.
3. Lepiej jednak to wychodzi, gdy się zna urządzenie lub chociaż podobny model.

Czytaj, jeśli pierwszy warunek spełniony, to teoretycznie się da.

Mial byc koniec OT a jednak musze dopisac male co nieco...
jeśli nie flashowałeś i nie testowałeś, to daj sobie spokój.
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 02, 2009, 21:42:00 »
Hutnicki lecisz sobie w kulki...

Proste :ok:
1. Gotujesz rom ktorego nie mozesz sprawdzic i dopiescic na swoim HD bo go nie masz tylko dajesz innym do sprawdzania - jestes chyba ewenementem w skali swiatowej :ok: - kompletny bezsens
2. Gotujesz romy ktore sa prawie identyczne jak te Bysia z tym ze gorsze (zawieraja wiecej bledow) i dziwisz sie brakiem zainteresowania :ok: - kompletny bezsens
3. Zakladasz watek (juz kolejny) a gdy jest mare zainteresowanie wywalasz focha jak male dziecko i go usuwasz - tym sposobem na liscie tematow jest watek pt "Post usuniety" a wciaz ludzie w nim pisza. Przeciez jak juz bardzo sie zdenerwowales na innych ze nie interesuja sa Toba wystarczy ze zamkniesz a nie usuniesz :-| - pomysl jak to idiotycznie wyglada i jak to swiadczy o Tobie...

Moze i troche pojechalem ale musialem to z siebie wyrzucic  :evil:

Dziękuję za wszystkie słowa krytyki itp.Wcale nie strzelałem focha,tylko usunąłem coś co według mnie nie miało sensu i racji bytu.Wiem jakie romy tworzy Bysio i wiem,że moim daleko do nich.Ale próbowałem...już poprosiłem moderatora o usunięcie całkowite posta więc kończymy temat...pozdrawiam

Ps.dziękuję Bysiowi,globallbusowi i krissenbase za "obrone":)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2009, 21:49:43 wysłana przez hutnicki »