Witam! Jestem nowym osobnikiem na tym forum, gdyż zakupiłem niedawno (trzy dni temu) HDC Touch HD z wgranym polskim softem TouchFLO 3D 2.037889.1_Bysio (tako napisane w Informacjach) i mam pewien problem. Mianowicie chodzi o telefonowanie z tego urządzenia. Może popełniam jakiś błąd przy tej czynności i proszę o pomoc. Jak to robię:
wchodzę na poziom Kontakty, wybieram jakiś kontakt z telefonu lub karty SIM i naciskam z "Metod kontaktu" Poł. z tel. kokomór. i wtedy ni hu hu.

Dodam że klawisz wysyłania SMS działa. Innym sposobem wchodzę w Kontakty w menu głównym na ekranie i naciskam ikonę z słuchawką tel i znowu ni hu hu.

Dopiero jak nacisnę na słuchawkę na dole obudowy telefonu aparat w chodzi w tryb dzwonienia i albo wybiorę ręcznie na klawiaturze numer albo będę przewijał paluchem wszystkie numery żeby wybrać szukany (mam trzysta) co często kończy się niepotrzebnym automatycznym dzwonieniem do niewłaściwej osoby. Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc jakoś. Podkreślam, że na wymianach softu itp., to ja się nieznam. Jeszcze raz proszę o pomoc. Pozdrawiam Marek