Pocket Plus

• 3 Odpowiedzi
  • 1714 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tomkraw

• 35
  • Sprzęt: Tipo i Blackstone
Pocket Plus
« dnia: Marzec 23, 2009, 23:01:32 »
Czy instalował ktoś SPB Pocket Plus na Touch HD? Czy nie gryzło się z Touch Flow? Jest w Pocket Plus parę drobiazgów, za którymi tęsknię...
pozdrawiam
Tomek

*

Offline cervandes

• **
  • 165
    • http://www.vw-passat.pl
  • Sprzęt: SGS2, E2370
Odp: Pocket Plus
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 24, 2009, 11:56:35 »
ja miałem i nie mam,

po wejściu w eksplorator plików i odpalenie jakiegoś pliku audio w media playerze - po zamknięciu iksem media playera zamykał się też file explorer.

A szkoda, bo ten paseczek na górze z precyzyjnym wskaźnikiem naładowania baterii jest świetny...

Aha, romik mam xtreme v2.3
Każdy pierwszy raz buduje nas samych

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 24, 2009, 16:28:52 »
Czy instalował ktoś SPB Pocket Plus na Touch HD? Czy nie gryzło się z Touch Flow? Jest w Pocket Plus parę drobiazgów, za którymi tęsknię...

Ja mam zainstalowany Pocket Plus w wersji 4.1.0 beta. W wersji 4.0 nie działały listy rozwijalne w konfiguracji wtyczek SPB Pocket Plus.
Ze strony producenta można ściągnąć 4.0.1 beta (dla zarejestrowanych użytkowników), w niej wszystko działa OK.
Z TouchFlo się nie gryzie, używam i jednego i drugiego, mam TouchFloDetacher, dzięki czemu mogę się przełączać między dwoma ekranami Today - tym z TouchFlo i tym z SPB Pocket Plus.

*

Offline Marek.S

• 278
  • Volvo. for life
    • Album
  • Sprzęt: Galaxy Note
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 25, 2009, 14:20:03 »
Potwierdzam - używam od samego początku Spb Plus (beta) i nie ma najmniejszych problemów. Wszystko działa super. Swoją drogą mogliby uaktualnić Spb Plus'a żeby rozwijał te listy i poprawnie współpracował z TF3D. Przecież dla programistów z spb to dwie godziny roboty...
Długa historia: (2004) Asus A730 > HP hx4700 > HP hw6910 > Mio A701 > HTC Touch Dual > HTC HD > HTC HD2 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note (2012)