hej z góry przepraszam za kolejny podobny wątek ale tyle siedze juz i czytam że sam nie wiem co robić aż w końcu ktoś za pzreproszeniem nie palnie mi do głowy...
nabyłem niedawno to wspaniałe urządzonko ale niestety z oryginalnym romem co nie bardzo mi odpowiada bo już za wiele pobuszowałem na tym forum

ale tak... chciałem wgrać rom by Bysio eXperience V 10 FINALES tylko sporo się naczytałem o błędach..
potem sporo czytrałem o energy romach że takie fajne i mało błędów itp... tylko że z moim angielskim puki co krucho i werska polska by się przydała.
wiem ze można grzebać w rejestrach i zmieniach jakieś ustawienia ale nie mam zielonego pojęcia...niedługo wyjeżdzam na jakiś czas więc na grzebanie i szukanie też zbytnio juz nie ma

(
pomoże ktoś jakiego ROMa wgrać w końcu jaki jest najlepszy, nqj mniej problemowy itp.. jeśli jakiś anglojęzyczny to niech ktoś napisze jak typowemu pierwszakowi co zrobić zeby było spolszczenie

pomocy ratujcie bo nie mam czasu i bede musiał w ciemno wgrywać a jestescie bardziej doświadczeni i wolę się wami posiłkować

wielkie dzięki z góry