Witam,
Czy ktoś zna jakiś sposób żeby wyłączyć ekran tak żeby telefon nie zrywał połączenia Wifi i w tym samym czasie rozmawiać przez Skype? Często mi się zdarza zawadzić uchem czerwoną słuchawkę i rozmowa się rozłącza. Dlatego muszę trzymać telefon trochę pod kątem żeby niechcąco nie zawadzić. Inna sprawa, że jak się wyciemnia ekran automatycznie urywa się połączenie Wifi. Mam włączoną opcję w HDTweak żeby mi nie rozłączał Wifi jak przechodził w Standby ale coś to nie za bardzo chce działać. Do tego mam jeszcze S2U2, ale tam mogę ustawić 'wyłącz po' na max 60 sekund i dalej telefon przechodzi w standby i zrywa Wifi. Jest jeszcze opcja w Skype 'Zablokuj tryb gotowości urządzenia w trybie online' i teoretycznie powinna sobie z tym problemem poradzić ale coś nie chce.. Mimo faktu, że mam ją zaznaczoną do tej pory nie udało mi się tego rozwiązać. Jedyne co pomaga to co 3-4 min 'nie zapomnieć' tapnąć ekran żeby się nie wyciemnił lub skorzystać z słuchawek i też patrzeć się na ekran co chwila. Idealnie byłoby gdyby ekran podczas rozmowy na Skype wyciemnił się tak samo jak przy normalnej rozmowie telefonicznej z wykorzystaniem czujnika światła.
Pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje.