Jako iż jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym wszystkich przywitać......
Dziś dotarł do mnie htc touch hd, telefon jest ok, ale chciałbym trochę w nim pogrzebać......
Telefon ma takie oto oprogramowanie:
nr modelu: T8282
wersja systemu: 5.2.21877
----/---- manilii 2.5.19211619
----/----romu : experience plk
Czy jest coś takiego jak np w symbianie że trzeba było złamać symbiana, aby można było instalować gry, romy itp??
Jeśli chcę wrzucić muzykę, filmy na kartę pamięci i chcę aby telefon wyszukał te pliki w standardowym odtwarzaczu filmów czy muzyki , to gdzie na karcie pamięci muszę te pliki umieszczać???
Podłączam tel. pod usb i wybieram dysk przenośny czy jakoś tak(nie instalowałem nic z płytki)
i wyświetla mi się dysk przenośny ale wszędzie próbowałem i nic, chyba że po wrzuceniu coś jeszcze trzeba zrobić....
z poprzedniego telefonu przesyłałem przez BT kilka mp3 i filmików i te pliki się wyświetlały w odtwarzaczu.....
Czy da się, aby na menu głównym , jak są te ikonki : telefon, e-mail, sms, muzyka, pogoda etc, były wybrane przeze mnie programy???
jest jakiś program ,że np wduszam dłużej domek na dole lcd i wyskakuje tabelka z programami(które ja wybrałem)??
czy są jakieś romy, bądź aplikacje poprawiające jakość robionych fotek i filmów??
tyle jeśli chodzi o pytania....
Teraz wypiszę listę (sam nie wiem jak to nazwać)
Więc tak:
potrzeba mi programu do odtwarzania muzyki , filmów, jakiś lepszy menager plików , bo standardowy trochę lipny,(tzn najlepiej aby było coś takiego że przechodzę między dwoma rubrykami karta pamięci i pamięć telefonu , bo tutaj pogubić się można)
są jakieś programy do powiększenia czcionki pisania np w internecie?
jakie wg was programy warto zainstalować???
Od razu piszę , wystarczy że odpowiecie na moje pytania, bądź podacie nazwy programów które warto ściągnąć, bez podawania linków, ponieważ może i znajdę jakiś program ale Wy wiecie który lepszy......
czy są jakieś gry, np GTA ???może cs??
proszę o wyrozumiałość . z góry dziękuję pozdrawiam Piotrek