Witam.
na wstępie chciałbym wszystkim podziękować, za pomoc jaką niesiecie na forum

sam skorzystałem już niejednokrotnie. bez was wm byłby czymś beznadziejnym

posiadam htc touch hd
nie zamienię go na żaden inny bo dla mnie nie ma lepszego

jest jeszcze jednak kilka systemowych niedociągnięć moim zdaniem.
może pomożecie?
1:
korzystam z tf3d
podczas przeglądania wiadomości na zakładce tf3d pokazuje się np. 5/50 czyli, że czytamy wiadomość piątą z pięćdziesięciu znajdujących się w skrzynce. U mnie natomiast pokazuje się, że zawsze mam 25 wiadomości. (choć w skrzynce inbox mam ponad 100), da się coś z tym zrobić unikając hr
2:
czy jest jakiś edytor wiadomości sms, który pokrywałby się z tf3d? czy muszę zawsze pisać esy z poziomu windowsa w kanciastych okienkach?
3:
gdy przechodzę w tf3d w zakładkę ustawienia, komunikacja, bluetooth, włącz - blutacz włącza się, ale w trybie niewidocznym
za każdym razem muszę wchodzić w ustawienia połączeń i "doptaszać" opcję, żeby urządzenie było widoczne. :/
zainstalowałem dla porównania mobile shell i tam bt włącza się od razu w trybie widocznym dla innych urządzeń. da radę zrobić tak w touch hd, podczas gdy korzystam i chcę korzystać z tf3d?
4:
kolejna - ostatnia/najważniejsza
w każdym sony ericssonie klawisz głośności, (podczas odtwarzania muzyki) służył także do przerzucania utworów.
długie naciśnięcie + odpalało kolejny kawałek, a - poprzedni. krótkie wciśnięcie ściszało bądź podgłaszało.
czy jest możliwość przerkonfigurowania touch hd tak, żeby w taki sam sposób reagował na naciśnięcie vol?
słucham muzyki jeżdżąc na rowerze, klawisze głośności są osiągalne podczas jazdy, natomiast wyciąganie telefonu z kieszeni niestety nie jest możliwe :/
bardzo bym prosił o sprawdzenie, czy istenieje taka możliwość.
dzięki wielkie i pozdrawiam serdecznie