po kiego grzyba zakładasz nowy temat w tej banalnej i milion razy wałkowanej sprawie??? szukać się nie chce??? nawet na pierwszej stronie masz temat w tej samej sprawie (przedostatni wątek) tyle że dot. nokii N73... czy to tylko Nokiowcy tak maja? 
No najwidoczniej tak mają bo ja tak miałem

Akurat chodzi o to że Pc Suite ładnie wyciąga książkę do pliku *.csv ale z jednym błędem (tak było u mnie przynajmniej) który generalnie blokował cały import do windowsa mail.
Ja znalazłem na to inne rozwiązanie które u mnie zadziałało :
1. Odpaliłem plik *.csv w notepad++ i w ZAKŁADCE FORMAT zmieniłem mu na KODOWANIE W ANSI.
2. Zapisałem go jako plik o innej nazwie.
3. Poprzez windowsa mail (vista) zaimportowałem "przerobiony" plik który poszedł bez bólu, jednak nie pociągnął wszystkich numerów telefonów.
4. Podczas importu można wybrać sobie kolumny do zassania i zmapować je z kolumnami które siedzą w naszym pliku *csv i wtedy przejdą raczej wszystkie dane poza np. grupami.
W sumie generalnie to wszystko co mam do napisania na teraz

Resztę dopiszę potem bo zabawę skończyłem o drugiej w nocy i jak na razie to książka tel. siedzi w laptopie więc pozostaje tylko skorygować i zacząć przerzucać do palmtopa

Na obecną chwilę wiem że mam problem z synchronizacją kontaktów pomiędzy pda a pc ponieważ cały czas wywala mi informację że brak outlooka ale z tym też postaram sobie poradzić.
A teraz z innej beczki..... używanie opcji szukaj czasem doprowadza do szału ponieważ nie wiadomo co i jak wpisywać aby dojść do konkretów

poza tym niektórzy jak pisząc nowy topic to nie potrafią nawet dobrze go zatytułować i to też jest dość denerwujące

także wydaje mi się że niektóre "opierdzielania i krytyki" nie są na miejscu i to raczej nie przyciągnie nowych klubowiczów tylko ich odepchnie.