Panowie forumowicze, chwalić się telefonem nie będę mimo że mam go kilka tygodni, bo chyba wszystko co miało być napisane odnośnie wrażeń na temat HD już napisane zostało, lecz zastanawia mnie kilka rzeczy:
Jako, że telefon dostałem w Orange za darmo gdzie płacę do tego ubezpieczenie, które w razie "W" wymieni mi telefon na nowy nie obchodzę się z nim jak z jajkiem ani nic z tych rzeczy...

No ale...
Jako, że telefon mam w Orange UK wiadome jest, że sofcik był w angielskim języku, po przekopaniu forum mój HD otrzymał ROM Experience_2_RC2 PLK z fabryki kolegi Bysia.
Choć nie jestem pewien czy moje pytanie powinno być w tym poście (czy też powinienem założyć nowy wątek z moim problemem) to zaryzykuję i zapytam...
Po zainstalowaniu Auto Mapy w wersji 5.3 (PL + EU) wszystko pracuje normalnie, ale często zdarza się, że przy wychodzeniu z wyżej wymienionej aplikacji ekran zostaje w pozycji przekręconej i na tym kończy się zabawa... W tedy już tylko pozostaje magiczny przycisk pod klapką zakrywającą baterię.
Pozdrawiam