WItam.
jestem nowym forumowiczem, jednakże przeczytałem cały topic i mam parę pytań i mam nadzieję, że otrzymam na nie odpowiedź.
już trochę czasu minęło od pierwszych wypowiedzi i pierwszych postów. Chciałem zakupić HTC Touch HD i nie wiem, jak to teraz wygląda. znaczy się, po takim czasie, czy są jakieś zmiany w sofcie(czy chodzi "płynniej" jak iPhone? bo waham się między tymi 2 markami), co jeżeli chodzi o pliki .pdf, oraz, czy są jakieś programy od zarządzania plikami?
pytam, ponieważ często mam sporo skryptów .pdf, .jpg podzielonych w katalogach i raczej ciężko by było przeglądać je po kolei w standardowym edytorze, zwłaszcza, jeżeli interesuje mnie jeden konkretny. wiem, że w iPhone są dostępne takie aplikacje, i jestem ciekawy, czy w HD też tak można zrobić. w ogóle chciałem kupić HD, jednak boję się o "szybkość" działania samego softa... w końcu to windows mobile... iPhone ma tą przewagę, że soft appla jest genialny i stąd moje zakłopotanie i ciekawość a przed zakupem chciałbym się co nie co o nim dowiedzieć.
kolejna sprawa. to będzie mały off, ale chciałem zawrzeć już wszystko w jednym poście. jest do tego tematu inny kącik, ale jestem ciekawy, czy HDki z tego czasu, tj. kwiecień- sierpień mają nadal problem z "odpryskującą", "łuszczącą" się farbą.
serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź.