pozyjemy zobaczymy
kase mam bo zarabiam w funtach i 40 funtow za ewentualnie nowy wyswietlacz nie jest dla mnie jakas tam tragedia. jak zmontuje z powrotem to dam wam znac czy dziala. a rozlozyc telefon nie bylo tak wcale ciezko po za tym ze trzeba bylo sie na meczyc z odrywaniem wyswietlacza. a lubie sam majsterkowac dlatego nie chcialem odbierac sobie tej przyjemnosci 
Wiesz tutaj nie chodzi ile sie zarabia i czy to jest w zlotowkach czy w funtach

tylko o samo podejscie do tematu, wiesz ja zarabiam w zlotowkach a stac mnie na to by walnac HD mlotkiem i isc sobie kupic cos nowego - tylko po co

.
Pewien plus masz ze udalo ci sie wytargac lcd z obudowy bez jego uszkodzenia widocznie nie byl u ciebie za mocno przyklejony, ale jeszcze czeka cie kompletne oddzielenie go od touchscreen-a bo z opisu wynika ze tego nie zrobiles do konca. Trzeba to robic cholernie ostroznie bo jest wmiare mocno przyklajstrowany i tutaj tez mozna uszkodzic LCD.
Osobiscie wymienialem kumplowi komplet ale sie nie przejmowalem bo LCD i touch byl rozwalony, a z tego co widzialem po tej wymianie to sa bardzo duze szanse na uwalenie podczas takiej operacji.