Czyli lipa
Pójdę do nich po tygodniu od zamówienia czyli w ten czwartek i się zapytam. Może jak bym od razu pieniążki wyciągną i zapłacił, albo jakąś zaliczkę dał to by to szybciej poszło
Może pani w Playu nie zamówi dla mnie tel bo się boi że nie zapłacę, albo że mnie nie stać bo poszedłem do nich w dresie
(z racji mojego wykonywanego zawodu - nauczyciel WFu ). No nic pozostaje jeszcze czekać. W czwartek pójdę i przelecę jej przed oczkami pieniążkami i napisze co i jak.
Pozdrawiam
Wiesz, może ten dres jakiś niemarkowy

hehe
Jak ja kupowałem to zadzwoniłem na infolinię i gość mi powiedział, w którym salonie mają na stanie. Poszedłem tam. Najpierw zacząłem wypytywać ogólnie o ofertę, potem zapytałem o telefony i w końcu o HD. Dostałem odpowiedź, że no nie mają dostęnych... "a czy byłby Pan zainteresowany?". To powiedziałem, że jak by się jakiś znalazł to bym go kupił od razu. No i tak się stało, że akurat miałem "szczęście" bo pracownik salonu go sobie odłożył ale się rozmyślił i mogą mi go sprzedać.

No więc się udało

Generalnie jak ktoś chce kupić w salonie to zamiast latać po sklepach lepiej zadzwonić na infolinię i niech sprawdzą. To zwiększa szansę trafienia do właściwego salonu

Pzdr,
Fiury