przypominam ze zamowienie zlozylem na superEtrader.co.uk 5listoapda
Tracking History
Date Time Location Event Status
12 Nov 2008 10:59 Poznan Consolidation Scan
10 Nov 2008 23:59 Morsdorf International Hub - In Transit
10 Nov 2008 14:25 Raunheim Consolidation Scan
(...)
najwazniejsze ze wyslali
Moj, wyslany 7litopada spotkal sie z Twoim w Raunheim 
Ale zeby sie tego dowiedziec musialem im wyslac trzy maile z prosba o numer przesylki... dopiero dzis odpowiedzieli.
Na dodatek - zanim wyslali - zazadali dodatkowych 25 funtow "po konsultacji z kurierem".
Wyslalem im bo mam to gdzies ale nie polecam i wiecej tam nic nie kupie.
Pozdrawiam,.
wiec i ja powiem jak bylo w moim przypadku ..
po zakupie 5 listopada napisalem do nich maila ze bardzo bym prosil o sprawna wysylke i podanie od razu numeru przesylki i nazwe kuriera ..
nie odpisali przez 20h wiec zadzwonil do nich moj kolezka z UK i wywiedzial sie ze jak bede chcial niezwlocznej wysylki to ze
musze doplacic 19Ł i przeslac komus tam potweirdzenie mailem ...
hmm tak tez zrobilem i napisalem kolejnego maila ze jestem rozczarowany ze musze cos doplacac skoro zaznaczylem przy zakupie na stronie "z wysylka do polski via royal mail - 18Ł" i ze prosze o wyjasnienie ... nie odpisywali ..
wkurzylem sie bo nie wiedzialem wtedy jeszcze czy wyslali mi telefon po tej dodatkowej wplacie czy nie ..
zadzwonielem sam .. mily czlowieczek powiedzial ze wyslano i ze moge sledzic wszystko po zalogowaniu na stronie ...
faktycznie po kilku godzinach wyskoczylo dispatched
no ale dalej nie mialem numeru paczki ..
mowie, w polsce swieto 11listopda wiec jesli nadali wtedy kiedy obiecali(6listopada) to 12listopada kurier zapuka do mych drzwi a mnie sie na twarzy banan ukaze
ale poludnie minelo i nikt nie zaszedl do mnie dzisiaj z wyczekiwanym mobile phone`m hmm mysle sobie ciezko im wyslac kazdemu tracking number by sobie sledzili gdzie sie aktualnie znajduje przesylka .. wiec moj kolezka zadzwonil do nich powtornie .. podali numer przez telefon i nazwe przewoznika .. zlokalizowalem paczke i tak jak wkleilem na forum okazalo sie ze dzis jest w poznaniu .. dzwonie do pozanania i pytam czy na dzis bedzie w mojej miejscowosci .. a tam mowia ze paczki czekaja do nocy w poznaniu gdyz wtedy sa przewozone dalej .. i tez mnie to dziwi bo myslalem ze paczki tylko w polsce w glownej sortowni w poznaniu zostana przeladowane niezwlocznie do samochodow by dalej rozwiezc do innych miast ..a tu okazuje sie ze lezakuja do nocy ..
no nic .. zapowiada sie ze jutro otrzymam iscie wyczekiwany telefon
mam nadzieje ze chociaz bede zadowlony z niego ..
przesiadka z iphone`a
pozdrawiam