Testował może ktoś już coś takiego http://www.allegro.pl/item509283566_adapt_mobile_aktywny_uchwyt_hf_htc_touch_hd.html zastanawiam siętylko czy mozna urządzenie ustawić w poziomie 
Własnie otrzymałem przesyłkę i od razu zabrałem sie za podłączenie. Wrażenia:
1. Super sie przykleja do szyby
2. Uchwyt sztywny i nie buja się w nim HD-ek
3. Można go ustawić rownież w poziomie
4. Urządzenie siedzi w nim pewnie
5. Posiada regulację głośności, Funkcję ładowania (jest przełącznik CHARGE ON/OFF), przycisk odbierania i kończenia rozmowy, wyprowadzone jest również gniazdo USB (należy wnioskować, że można podłączyć jakiekolwiek urządzenie odtwarzające np. MP3- kę. Nie sprawdziłem bo nie posiadam)
6. Dźwięk wydobywający się z przystawki jest na dobrym poziomie w przeciwieństwie do tego który wydaje HD-ek
7. Test rozmowy telefonicznej - czysto i wyraźnie słychać rozmówcę, lecz należy ustawić głośność nie za dużą ponieważ rozmówca słyszy też sam siebie w sygnale zwrotnym wyłapywanym przez czuły mikrofon przystawki.
Uważam że ten sprzęt jest wart swojej ceny i godny poleceniu każdemu użytkownikowi HTC Touch HD, który będzie go wykorzystywał w samochodzie.
POLECAM kolegom. Sprzedawca zaopoatrzył mnie w to cudo błyskawicznie ( oczywiście jeśli wybierzecie dostawę kurierem)