HD czasem gra w MONO na sluchawkach

• 2 Odpowiedzi
  • 859 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jerry87

• 34
  • Sprzęt: Touch HD,i8510,N95 8GB,W950,iPhone 3g 16GB
HD czasem gra w MONO na sluchawkach
« dnia: Luty 04, 2009, 08:25:03 »
Witam jestem tu nowy i po pierwsze to chcialem sie przywitac :)
A teraz do rzeczy,od wczoraj mam swojego HD,soft 1.14 bez brandingu i bez locka.Czasem ma freezy przy pisaniu sms ale po tym czytalem juz na forum natomiast intryguje mnie jedna rzecz.Wczoraj idac do domu sluchalem muzyki na sluchawkach (to jedna z kluczowych rzeczy do ktorych uzywam telefonow ) i po rozpoczeciu sie nowego utworu dlugi czas nie moglem sie oswoic z jego jakoscia totez nie myslalem ze HD tak zle go odtwarza po czym stwierdzilem ze jakims cudem przestawil sie w MONO.Dzis rano podobnie wlaczylem piosenke,pauza,play i.. mono :/ po wlaczeniu Audio Booster w TF3D i ponownie PLAY problem zniknal ale sami wiecie ze nie zawsze jest mozliwosc np. na miescie rozpiecia kurtki ,wyjecia HDka i bawienia sie w takie sprawy.Wiec konczac przydlugawy post moze znacie odpowiedz na to pytanie czemu on tak robi i jak mozna zapobiec.Uzywam sluchawek zewnetrznych Auvana ZEN bez przejsciowek a ppc od wczoraj nie restartowalem ale zaraz sproboje.Tak czy inaczej czekam na odpowiedzi :ok:

*

Offline eplus

• **
  • 111
  • Sprzęt: Samsung Galaxy
Odp: HD czasem gra w MONO na sluchawkach
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2009, 17:37:54 »
Sformatuj karte pamieci i skopiuj muzyke jeszcze raz. Jak nie pomoze to albo sluchawki sa popsute albo gniazdo.

*

Offline Jerry87

• 34
  • Sprzęt: Touch HD,i8510,N95 8GB,W950,iPhone 3g 16GB
Odp: HD czasem gra w MONO na sluchawkach
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 05, 2009, 18:58:10 »
Sluchawki na pewno nie bo uzywalem ich z Omnia i nigdy nie mialy takich odchylow,na gniazdo tez nie stawiam chociaz wiem ze fabrycznie telefony moga miec rozne wady to jednak nie jest to raczej uszkodzenie fizyczne (poruszanie nic nie daje nic sie nie rusza tez ani nie ma luzu) obecnie mam spokoj i dziala ciagle w stereo ,na dniach moze pokusze sie o zmiane romu bo kto wie moze to od tego ;) w kazdym razie dzieki za zainteresowanie tematem :)