Draleks,
Myślę, że jakbyś "stukał w googlach" to byś wiedział jak to zrobić

.
Musisz utworzyć reguły:
Gyrator - Menu - Events - naciskamy stylusem pod listą i trzymamy - Add Event - stylusem na New Rule i trzymamy - "zaptaszkujemy" Orientation - stylusem na New Rule i trzymamy - Edit Event - Application - podwójne kliknięcie w Album - zmieniamy nazwę na np Disable (Album) - Apply - raz jeszcze Apply i gotowe.
Aaaa... - nie zapomnij przenieś tego ponad "Rotate" za pomocą "Promote" - do tego to nawet googla nie czytałem tylko pomyślałem

.
To samo dla S2U2 tyle, że zamiast "podwójne kliknięcie w Album" - podwójne kliknięcie w S2U2 czy jak ten program się nazywa i tyle. Powinno działać. Daj znać...
Borg,
Ale z ciebie pedant!

No więc tak:
Gyrator - Menu - Events - naciskamy stylusem pod listą i trzymamy - Add Event - stylusem na New Rule i trzymamy - "zaptaszkujemy" Orientation - stylusem na New Rule i trzymamy - Edit Event - zmieniamy nazwę na np Disable (Dialog) - Application - podwójne kliknięcie w Learn Window Class - wyciągamy rysik - blokujemy ekran "słuchawką" - chowamy rysik - Apply - raz jeszcze Apply i Promote tak aby była ta reguła wyżej niż "Rotate". I... Mnie się TouchFlo nie rotuje...
Pozdrawiam,
Romek