---> ROM Slim Fox, Ultra Slim Fox (juz sa) Premium Fox (beta:) <--- All PLK

• 72 Odpowiedzi
  • 8157 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bleyd1

• *
  • 91
  • Sprzęt: sgs3  WiechoROM JB V11 [XXEMC2] [4.1.2] [AROMA PL]
Odp: ---> ROM Slim Fox, Ultra Slim Fox (juz sa) Premium Fox (beta:) <--- All PLK
« Odpowiedź #60 dnia: Kwiecień 14, 2009, 19:46:35 »
Coś jest nie tak z Gsensor a dokładnie z rotacja manilli, touchflo obraca się na chwile i wraca do poprzedniej pozycji,na dodatek w poziomie wyświetla sie na połowie wyświetlacza,gdy otwieram kamere w pionie to po obrocie w poziom wywala mnie z niej.No i dalej problem z Javą jest,w romie Bysia V5 już było ok,na razie tyle chyba,ogólnie jest nieźle :ok:

Wersja premium,sam siebie cytuje:)

*

Offline bleyd1

• *
  • 91
Odp: ---> ROM Slim Fox, Ultra Slim Fox (juz sa) Premium Fox (beta:) <--- All PLK
« Odpowiedź #61 dnia: Kwiecień 16, 2009, 22:27:24 »
i cisza:(

*

Offline experience2007

• **
  • 135
« Odpowiedź #62 dnia: Kwiecień 17, 2009, 08:32:20 »
i cisza:(
Hej no mam juz nowego flipita pd to ale czekam na inne poprawki jak do konca tyg nie bedzie nic to robie i zamykam wersje nba tym buildzie.
---------------------------------------------------
HW:        HTC Touch HD
SW:        HTC ROM Tester:P
Obecnie: 6.5

*

Offline bleyd1

• *
  • 91
« Odpowiedź #63 dnia: Kwiecień 20, 2009, 18:22:16 »
Cos małe zainteresowanie nowymi romami jak widze...

*

Offline experience2007

• **
  • 135
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 20, 2009, 19:02:21 »
Cos małe zainteresowanie nowymi romami jak widze...
Przynajmniej pouzywam sobie HD :)

chociaz moze wezme sie za jakis nowy projek na nowym oesie. :)

Pozdr.
Adam

*

Offline bleyd1

• *
  • 91
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 20, 2009, 19:33:36 »
he he tak jakby nie było forumowiczów,wszyscy pod wrażeniem chyba romu Bysia :) Ale powiem szczerze że podobał mi się "premium"
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2009, 19:35:12 wysłana przez bleyd1 »

*

Offline mabo

• **
  • 198
  • Sprzęt: Galaxy Note, Mio Spirit 680
« Odpowiedź #66 dnia: Kwiecień 20, 2009, 22:26:58 »
Przyznam że ja też liczyłem na finalną, "dopieszczoną" wersję "Premium".
Jest jakaś nadzieja ?
Pozdr.
BM

*

Offline experience2007

• **
  • 135
« Odpowiedź #67 dnia: Kwiecień 21, 2009, 08:29:11 »
Przyznam że ja też liczyłem na finalną, "dopieszczoną" wersję "Premium".
Jest jakaś nadzieja ?
Pozdr.
BM

Nadzieja jest choc bede troche w rozjazdach przez jakis okres ale laptop i HD ze mna :P

Napisz czy jakis soft jeszcze chcecie miec czy juz mie i poprawie flipita i zamykamy premium na tym buildzie i z ta manila :)

Adam

*

Offline bleyd1

• *
  • 91
« Odpowiedź #68 dnia: Kwiecień 21, 2009, 15:45:11 »
Poprawiony wystarczy jak dla mnie,chociaż przydałoby sie cos do zmiany tapety na wszystkich zakładkach

*

Offline tatar42

• 42
  • HTC HD2 - Leo (wersje No Manila)
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 21, 2009, 17:12:41 »
Witam. Od nie dawna jestem posiadaczem HTC Touch HD. Wgrałem Rom PremiumFOX i jestem zadowolony. Mam pytanie, czy w tym romie jest gdzieś licznik czasu rozmowy, ale taki żeby można było co miesiąc np. 1-go resetować go. Ja nie mogę znaleźć  :mysli: A może jakiś programik do wgrania aby to działało. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

*

Offline experience2007

• **
  • 135
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 22, 2009, 08:18:07 »
Witam. Od nie dawna jestem posiadaczem HTC Touch HD. Wgrałem Rom PremiumFOX i jestem zadowolony. Mam pytanie, czy w tym romie jest gdzieś licznik czasu rozmowy, ale taki żeby można było co miesiąc np. 1-go resetować go. Ja nie mogę znaleźć  :mysli: A może jakiś programik do wgrania aby to działało. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Hej
Licznik jest normalnie w samym systemie Wm6 ale pobiera on wartosci z zupelnie nieznanego mi obszaru sprzetu gdyz romy zmieniac mozesz a liczniki nie sa resetowane. Co do resetowania nie wiem jak to zrobic. Byc moze przy zmianie radio sie on resetuje ale glowy nie dam.

Licznik z informacja o lacznym czasie rozmow odebranych i wykonanych znajdziesz je normalnie jak wejdziesz do ustawien wm6 bodajze w opcjach telefonu.

*

Offline tatar42

• 42
  • HTC HD2 - Leo (wersje No Manila)
« Odpowiedź #71 dnia: Kwiecień 24, 2009, 18:12:36 »

Byc moze przy zmianie radio sie on resetuje ale glowy nie dam.
[/quote]
Witam i dzięki za pomoc. Zmieniłem radio, ale liczniki się nie zresetowały. Szkoda, za taka prosta (w innych telefonach) funkcja, a przydatna, nie jest dostępna  :(. Pozdrawiam i miłego weekendu. :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2009, 18:18:54 wysłana przez tatar42 »

*

Offline adrock

• 428
  • Sprzęt: HD2 SGS2
« Odpowiedź #72 dnia: Kwiecień 24, 2009, 18:23:17 »
Zainstaluj ten program: HomeScreen_PlusPlus - tu na pewno są wszystkie liczniki jakich potrzebujesz.