0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pamietam iz jak ustawialem w kazdym ROM`ie te ponizsze tweake`i 3mpx zamiast 1mpx to sie wieszal przy robieniu zdjec sportowych i seryjnych:- ustawienie rozdzielsczosci zdjec sportowych na 3mpx- ustawienie rozdzielsczosci zdjec seryjnych na 3mpxW tym ROM`ie na 100% nie ma tych objawow?
experience2007 ,w Twoim ROM`ie swieca-migocza diody w przycisku power gdy jest nieodebrany sms badz polaczenie ?
Witam, zapuściłem ten romik i odpadłem po godzinie walki z kalendarzem, nie miałem pierwszych cyferek w godzinie .I z powrotem Bysio 1.52, tu jak dla mnie wszystko gra i buczy...Coś mi nie leżą romy z nową manilą.pozdrawiam, Bogdan
Cytat: adamb123 w Kwiecień 06, 2009, 14:23:09Witam, zapuściłem ten romik i odpadłem po godzinie walki z kalendarzem, nie miałem pierwszych cyferek w godzinie .I z powrotem Bysio 1.52, tu jak dla mnie wszystko gra i buczy...Coś mi nie leżą romy z nową manilą.pozdrawiam, BogdanWitam, polegało to na tym że 13.11 składała się z @3.@1 gdzie @ to puste białe kartki. I nie mogłem tego wrócić przez HR iSR. i odpadłem.Pozdrawiam, Bogdan
Cytat: adamb123 w Kwiecień 06, 2009, 19:59:30Cytat: adamb123 w Kwiecień 06, 2009, 14:23:09Witam, zapuściłem ten romik i odpadłem po godzinie walki z kalendarzem, nie miałem pierwszych cyferek w godzinie .I z powrotem Bysio 1.52, tu jak dla mnie wszystko gra i buczy...Coś mi nie leżą romy z nową manilą.pozdrawiam, BogdanWitam, polegało to na tym że 13.11 składała się z @3.@1 gdzie @ to puste białe kartki. I nie mogłem tego wrócić przez HR iSR. i odpadłem.Pozdrawiam, BogdanPrzegrzebalem calosc i nie znalazlem bledu. A najgorsze ze u mnie i u innnych bylo i jest ok :/Adam
Cytat: experience2007 w Kwiecień 07, 2009, 08:12:23Cytat: adamb123 w Kwiecień 06, 2009, 19:59:30Cytat: adamb123 w Kwiecień 06, 2009, 14:23:09Witam, zapuściłem ten romik i odpadłem po godzinie walki z kalendarzem, nie miałem pierwszych cyferek w godzinie .I z powrotem Bysio 1.52, tu jak dla mnie wszystko gra i buczy...Coś mi nie leżą romy z nową manilą.pozdrawiam, BogdanWitam, polegało to na tym że 13.11 składała się z @3.@1 gdzie @ to puste białe kartki. I nie mogłem tego wrócić przez HR iSR. i odpadłem.Pozdrawiam, BogdanPrzegrzebalem calosc i nie znalazlem bledu. A najgorsze ze u mnie i u innnych bylo i jest ok :/AdamU mnie też OKAdam sprawdź pocztę e-mail
Adam czy jest dziś szansa na wersję PREMIUM-przyznaję,że ona mnie najbardziej interesuje:)Pzdr i gratuluje świetnej roboty
Cytat: hutnicki w Kwiecień 07, 2009, 15:06:06Adam czy jest dziś szansa na wersję PREMIUM-przyznaję,że ona mnie najbardziej interesuje:)Pzdr i gratuluje świetnej robotyPracuje nad nia wlasnie
Jakie szanse na Premium Foxa jeszcze dziś?Odpadam,idę spać:/
A może taki ROM na podstawie BYSIA V4.5, V5 ale bez Manili, ale za to z nowym dialerem, nowymi POP Menu, i z resztą palcoprzyjaznych pomocy?Pytam, bo nie pasuje mi Maniana a ROM BYSIO V4,5 działa sprawnie i mi się podoba. Używam właśnie tego romu ale Manile wyłączam.Pozdrawam, serdecznie Kuchmistrzów!
[A tak wogole czy interesuje was jakas wersja bez tego nowego notyfication?Bo niektorych to wku.. ze np nie dziala odkladanie przypomnien jak w starej i ze w baterie nie mozna kliknac.
Cytat: experience2007 w Kwiecień 08, 2009, 09:09:32[A tak wogole czy interesuje was jakas wersja bez tego nowego notyfication?Bo niektorych to wku.. ze np nie dziala odkladanie przypomnien jak w starej i ze w baterie nie mozna kliknac.szczerze... mnie to bardzo wkurza... wole starą wersje...
Cytat: SkyBanan w Kwiecień 07, 2009, 23:18:03A może taki ROM na podstawie BYSIA V4.5, V5 ale bez Manili, ale za to z nowym dialerem, nowymi POP Menu, i z resztą palcoprzyjaznych pomocy?Pytam, bo nie pasuje mi Maniana a ROM BYSIO V4,5 działa sprawnie i mi się podoba. Używam właśnie tego romu ale Manile wyłączam.Pozdrawam, serdecznie Kuchmistrzów!Jak juz zgotuje premium kiedys to zrobie wersje bez manili. A tak wogole czy interesuje was jakas wersja bez tego nowego notyfication?Bo niektorych to wku.. ze np nie dziala odkladanie przypomnien jak w starej i ze w baterie nie mozna kliknac.Wiec dajcie znac jaka wersja was interesuje.Ide robic Jave bo ktos mnie zabije Adam