Zetiks,
Jeśli brak aparatu, kulejące WiFi, BT, rozmowy, dźwięk w słuchawkach, bateria zeżarta po 10h i karta SD nie widziana przez PC uznamy za mało ważne, to zgadzam się z Tobą - nie ma co czekać, tylko instalować! Tak jak WM6.5 nie jest napisany pod HD, tak Android tym bardziej będzie utykał. Prędzej developerzy z XDA odpuszczą jak to na dobre zadziała.
U mnie działa świetnie Wifi, aparat, słuchawki, nie narzekam na rozmowy... co do baterii to nie testowałem nigdy dłużej niż kilka godzin

Ale rozumiem o co Ci chodzi... Dla mnie ten android też nie jest na tyle pewny żebym mógł zostawić go sobie na cały dzień, zabrać do pracy i nie martwić się, że ominie mnie ważny telefon bo cośtam sie zawiesi lub nie działa...
Android ( czy to "prawdziwy", czy nand, czy botowany pod windą) ma jeszcze jedną zasadniczą wadę BRAK AUTOMAPY

, ale o ile jeżeli zainstaluje NANDa i faktycznie dojde do tego że nie moge bez niej żyć to zawsze moge wrócić do windowsa, natomiast kiedy kupie telefon z androidem to już tylko zostaje czekać aż ją wreszcie wypuszczą, co pewnie nie szybko nastąpi

Ale zgadzam się z Wami... WM to już powoli się robi porażka... i coś z tym trzeba zrobić

a jeżeli brak kasy to może właśnie NAND coś pomoże odświeżyć starego HDka