Ekran blokady telefonu Lock device

• 2 Odpowiedzi
  • 833 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Nijoo

• 286
Ekran blokady telefonu Lock device
« dnia: Kwiecień 19, 2009, 10:14:50 »
Czy jest gdzies jakis program zmieniajacy sposob odblokowywania ekranu telefonu np na slide lub chociza zmieniajacy ta szara standardowa bitmape na inna. Nie chodzi mi o program do blokowania telefonu typu PockedShield czy LockMe. Chce tylko zmienic ta bitmape na inna.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 10:17:01 wysłana przez Nijoo »

*

Offline gino82

• 303
  • Sprzęt: Galaxy Note 2 , Galaxy Note 3 , Galaxy Tab S 8.4
Odp: Ekran blokady telefonu Lock device
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 19, 2009, 15:05:13 »
Witam,mysle że S2U2 jest najfajniejszy i najbardziej rozbudowany... http://www.maxprograms.pl/plik,2049.html

*

Offline Nijoo

• 286
Odp: Ekran blokady telefonu Lock device
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 20, 2009, 10:28:07 »
Jest 1 zasadniczy problem z którym sie borykam.
Wszystkie programy które dotąd testowałem miały 1 wielką wadę jak dla mnie nie do przyjęcia.
Powiem to na przykładzie PocketShield którego używałem lecz niestety musiałem odinstalować.

PocketShield doskonale działał ale 1 wada gdy mam ustawione w kalendarzu jakieś spotkanie cokolwiek i nadejdzie termin powiadomienia, włącza sie wyłączony ekran i pokazuje mi sie że mam zdarzenie. Gdy od blokowywuje ekran powiadomienie z kalendarza znika i chowa sie w postaci dymku na górnym pasku. Aby zobaczyć co to było trzeba klikać na pasek potem w managerze wybrać opcje zdarzenia i dopiero sie pokarze zdarzenie. Dla mnie to za wiele operacji.
Marzeniem było aby po odblokowaniu ekranu pokazywało sie zdarzenie na ekranie a nie chowało się w pasek.
Jeśli ktoś potrafi coś takiego zrobić w PocketShield proszę o informacje jak należy ustawić PS.