0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"Sugerowana cena detaliczna telefonu wynosi 2439 złotych" ...-o żesz ty!
niestety nikt na forum nie jest wróżką, a żadnych oficjalnych komunikatów w tej sprawie nie ma...Można sie tylko domyślać, że jeśli Orange ma Iphona to nie szybko wprowadzi(jeśli) HD'ka, to samo z ERĄ, która jak coś wprowadza to z dużym opóźnieniem (np. teraz dopiero wprowadzony Touch Pro)
W palmtop experts z polskim romem będzie w przyszłym tygodniu. Ja u nich kupiłem z angielskim i w piątek powinienem już go mieć.
Cytat: ziele w Grudzień 04, 2008, 01:19:28W palmtop experts z polskim romem będzie w przyszłym tygodniu. Ja u nich kupiłem z angielskim i w piątek powinienem już go mieć.Ja jednak poczekam na polski.Wg informacji PalmtopExperts spolszczenie ma być wykonane profesjonalnie przez producenta a myślę że w razie czego bez problemu będzie można wrócić do oryginalnej wersji EN, Na marginesie dodam, że konsultant stwierdził że ewentualne samoistne odpryski lakieru na obudowie podlegają reklamacji w ramach gwarancji.
W palmtop experts (...) Ja u nich kupiłem z angielskim i w piątek powinienem już go mieć.
Kupil juz ktos Touch HD w pelnej wersji PL? Jesli tak to, w ktorym sklepie?